Fatih Portakal'dan Kaçak Villa Açıklaması: Orası 25 Tavuk Olan Kümes!

Türkiye ilk önce Yılmaz Özdil, ardından Can Dündar son olarak ise Fatih Portakal'ın kaçak villa iddiaları ile sarsılmıştı.

Türkiye ilk önce Yılmaz Özdil, ardından Can Dündar son olarak ise Fatih Portakal'ın kaçak villa iddiaları ile sarsılmıştı. Muhalif isimlerin kaçak olduğu iddia edilen lüks villaları hakkında Fatih Portakal yeni bir açıklamada bulundu. Fatih Portakal Seferihisar'da yer alan 8.3 dönümlük büyüklüğe sahip olan çiftlik evi hakkında ortaya atılan kaçak yapı iddiaları hakkında twitter hesabı üzerinden açıklama yaparak iddiaları yalanladı. Detaylar haberimizde...

Yılmaz Özdil ve Can Dündar'ın ardından Fatih Portakal'da kaçak yapı haberleri ile gündeme geldi.



FATİH PORTAKAL'DAN SEFERİHASAR'DA Kİ ÇİFTLİK EVİNDE BULUNAN KAÇAK YAPI İDDİALARI HAKKINDA AÇIKLAMA GELDİ



1-Dron kaldırıp evimin üstünde uçuruyorlar. #YeniAsır’i, #DHA’sı özel mülkümü yukardan dikizleme hukuksuzluğunu gerçekleştiriyorlar. #AA bile oraya geliyor. Evimin adresini paylaşıp bizimle yaşayanları, eşimi hedef gösterme sorumsuzluğunu yapıyorlar. ++





2- Eğer başlarına bir şey gelecek olursa sorumlusu sizlersiniz. İtibar celladı olarak hakkınızda emniyette şikayette bulunuldu. Umarım kötü bir durum yaşanmaz!





3- 3- İtibar cellatlarının bel altı vuruşlarına gelince,olay şu: Dronla çektikleri arazimin fotosunda imar barışından yararlandığımız yerler: altinda 21 m2 konteyner olan sundurma, 10 m2 temelsiz oda ve ahşap kütükler üzerine oturtulmuş kaldır/kondur ahşap alan..++





4- Dron marifeti ile çekilmiş fotoda basvuru yok denilen 3 yerse: 4 tarafı açık sundurmalı garaj, ailenin için mekan ki, 2016 yılında kullanım belgesi zaten alınmıştı. Komiği içinde 25 tavuğun ikamet ettiği kümes. Bildiğin kümes! Köpeklerin kafeslerini kayda değer görmemişler.++





5- Son durum: Bu öğlen hızlı bir şekilde sehircilik bakanlığından geldiler. İçeri aldık ve her yere baktırdık. Rapor hazırlanacakmış. Bildireceklermiş. Neticeyi bildiririm. Not: tavukları evsiz bırakmayın.





FATİH PORTAKAL: TAVUKLARI EVSİZ BIRAKMAYIN



İddiları kesin bir dille yalanlayan Fatih Portakal paylaşımlarını ise "tavukları evsiz bırakmayın" sözleri ile sonlandırdı.



Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan paylaşımların altında bazı kişiler aynı davranışın Fahrettin Altun'un evi için yapılan drone ile görüntülemelerinde gösterilmesini eleştirirken bazı kişiler ise söz konusu haberi itibar suikasti olarak değerlendirdi.



Fatih Portakal'ın Seferihisar'da yer alan 8.3 dönüm büyüklüğe sahip olan dev çiftlik evi arazisi içerisnide bulunan 3 yapının kaçak olduğu iddia edilmişti.



Emlak365.com


Gündem Haberleri