Fenerbahçe Forması Giymeye Hazırlanan Mesut Özil, Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Komşu Olacak!

Arsenal forması giyen Mesut Özil'in ligin ikinci yarısından itibaren Fenerbahçe forması giyeceği iddiaları gündemi meşgul etmeye devam ederken yıldız forvetten bu söylentileri haklı çıkaran bir hamle geldi.

Arsenal forması giyen Mesut Özil'in ligin ikinci yarısından itibaren Fenerbahçe forması giyeceği iddiaları gündemi meşgul etmeye devam ederken yıldız forvetten bu söylentileri haklı çıkaran bir hamle geldi. Mesut Özil ve eşi Amine Gülşe Üsküdar Kısıklı da ev yaptırmaya başladı. Ünlü forvet Cumhurbaşkanı Erdoğan ile komşu olacak!

Dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösterilen Mesut Özil ile Fenerbahçe arasında anlaşma sağlandığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.



Fenerbahçe ile Arsenal arasında da transfer için anlaşmanın sağlandığı belirtilirken ligin ikinci yarısından itibaren Mesut Özil'in Fenerbahçe forması giyeceği iddia ediliyor.



MESUT ÖZİL VE EŞİ AMİNE GÜLŞE TÜRKİYE'DE NEREDE OTURACAK?



Yapılan transfer haberleri sonrasında ünlü yıldızın Türkiye'de oturacağı adreste merak konusu oldu. Dünyanın en çok kazanan futbolcuları arasında yer alan Mesut Özil Fenerbahçe'ye imza atması halinde İstanbul'da oturacak. Akşam Gazetesi tarafından yapılan habere göre sezon sonunda Arsenal ile anlaşması sona eren yıldız futbolcu Fenerbahçe ile imza atmak için 10 gün içerisinde Türkiye'ye gelecek.



Yıldız futbolcunun transferinde eşi Amine Gülşe'nin payının büyük olduğu, ünlü güzelin Türkiye'de yaşamak istediği için Özil'e transfer konusunda baskı yaptığı belirtiliyor. Amine Gülşe ile Mesut Özil İstanbul Kısıklı'da yaptırmış oldukları evde yaşayacaklar. Ancak şu anda evin inşaatı tamamlanmadığı için Mesut Özil geçici olarak başka bir adreste ikamet edecek. Mesut Özil'in ve ailesinin evinin Kısıklı ilçesinde yer aldığı, konutun tamamlanmasının ardından milli futbolcunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile komşu olacağı belirtiliyor.



Ünlü yıldızın Londra'da oturduğu lüks malikanesi uzun süre gündemi meşgul etmiş yine Çeşme'de yaptırmış olduğu süper lüks yazlığı da magazin basınında uzun süre çarpıcı fotoğralarla yer bulmuştu.



Emlak365.com

Gündem Haberleri