Fenerbahçe'ye Beklenen Teklif Napoli'den Geldi

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler için Avrupa kulüplerinden teklif gelmesine neredeyse kesin gözüyle bakılıyordu. Beklenen teklif İtalya'dan geldi. Serie A'nın liderlik koltuğunda oturmakta olan Napoli Arda Güler için resmi teklif yapmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'nin son zamanlarda en çok konuşulan oyuncularından biri de kuşkusuz ki genç yıldız Arda Güler. Yeteneği ile izleyenleri kendine hayran bırakan Arda Güler'e Avrupa'nın dev kulüplerinden teklif gelmese neredeyse kesin gözüyle bakılıyordu. O teklif İtalya'dan geldi.

Profesyonel futbol hayatına Gençlerbirliği altyapısından başladıktan sonra kısa sürede yeteneğiyle Fenerbahçe altyapısına transfer olan ve henüz 17 yaşında A takımla Avrupa Arenasında maça çıkan Arda Güler, gösterdiği performansla dev kulüplerin ilgisini çekti. Fenerbahçe'de ne kadar kalacağı ve hangi Avrupa devine transfer olacağı merak konusu olan Arda Güler için ilk ciddi girişim Napoli'den geldi. Gök maviler ciddi bir teklifle sarı lacivertlilerin kapısını çalmaya hazırlanıyor. 

Şampiyonluğa Oynayan Napoli Arda Güler'in Peşinde

İtalya Serie A'da liderlik koltuğunda oturan ve bu yıl İtalya'da şampiyonluğun en kuvvetli adaylarından biri olan Napoli Fenerbahçe'nin genç yıldızına kancayı taktı. Sezona 15 maçlık yenilmezlik serisiyle başlayan ve Şampiyonlar Ligi'nde de sadece Liverpool deplasmanında mağlup olan Napoli dünya futbolunda büyük yankı uyandırdı. En yakın rakibi Juventus ile 7 puan fark açan Napoli, bu sezon İtalya'da şampiyonluğun en önemli adayı.

Sezon önü transfer döneminde de oldukça önemli isimleri kadrosuna katan Napoli, Fenerbahçe forması giyen Güney Koreli stoper Kim Min Jae'yi de 18 milyon avro gibi astronomik bir bonservis bedeliyle renklerine bağlamıştı. Gök maviler ara transfer döneminde bir kez daha Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor. 

Fenerbahçe'nin altyapısında forma giyerken A takım kadrosuna dahil edilen ve bir anda taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan Arda Güler'e beklenen teklif Napoli'den geliyor. Napoli Fenerbahçe'ye genç yıldız için 10 milyon avro bonservis bedeli teklif etmeye hazırlanıyor. 

Avurpa'da Kendini Gösterdi

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, zaman zaman Arda Güler'e forma şansı veriyor. Kendine verilen tüm şansları oldukça iyi değerlendiren Arda Güler, gösterdiği performansla herkesi kendine hayran bırakıyor. Yeteneği ile geleceğin yıldız oyuncularından biri olacağına kesin gözüyle bakılan Arda Güler, UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin oynadığı karşılaşmalarda 4 kez forma şansı buldu.

UEFA Avrupa Ligi'nde 4 maçta 1 gol 1 asistlik performans gösteren Arda Güler, aynı zamanda forma giydiği 5 Süper Lig maçında ad 2 gol buldu. Arda Güler oynadığı tüm resmi maçlarda 3 gol 1 asistle 4 gole doğrudan katı sağladı. Jorge Jesus'un Arda Güler'e genelde maçın son bölümlerinde şans verdiği göz önünde bulundurulduğunda Arda'nın oldukça başarılı bir performans gösterdiği söylenebilir.

Gündem Haberleri