Fetullah Gülen Öldü Mü? FETÖ'ye Yakın İsimlerden Yerine Geçecek İsim Bile Açıklandı İddiası

FETÖ terör örgütü elebaşı olan Fetullah Gülen'in ABD'de öldüğü iddia edildi. Sosyal medya ağı Twitter'da örgüte yakın isimlerden yapılan paylaşımlarda ayrıca örgüt liderliğine geçecek isimde açıklandı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğü öne sürüldü. Gece saatlerinde çok sayıda sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda, FETÖ elebaşının hayatını kaybettiği hatta örgütte onun yerine geçecek ismin belli olduğu iddia edildi.

FETÖ ELEBAŞI FETULLAH GÜLEN ÖLDÜ MÜ?

15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilmek istenilen ve 251 vatandaşın şehit olmasına neden olan hain darbe girişimini yapan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in öldüğü iddiaları birden yayıldı. İddiaların güçlenmesinde ise FETÖ'nün ABD'deki yayıncıları olarak bilinen Tughra Books ve Blue Dome Press'in Twitter hesaplarından yapılan paylaşımlar oldu.

Önce Paylaştılar Sonra Sildiler

Sabah'ta yer habere göre; Tughra Books adlı Twitter sayfası ABD'nin New Jersey eyaletinde yayın yapan ve FETÖ ile bağlantılı olduğu bilinen bir hesap olarak açıklandı. FETÖ ile bağlantılı olduğu iddia edilen Tughra Books adlı Twitter sayfasında, Fetullah Gülen'in öldüğüne ilişkin şu paylaşım yapıldı.

Tughra Books ve Blue Dome Press adlı bu iki hesaptan ilk önce paylaşım yapılması daha sonra silinmesi dikkat çekti. Benzer şekilde; yine örgüte yakın olduğu iddia edilen bir başka Twitter sayfası olan Blue Dome Press'te aynı paylaşımda bulundu.

YERİNE GEÇECEK İSMİ BİLE AÇIKLADILAR

Bu iki hesaptan yapılan açıklamalarda ayrıca FETÖ terör örgütü liderliğine Fetullah Gülen'den sonra kimin geçeceği de açıklandı. Bu isim Cevdet Türkyolu olarak duyuruldu.

Gündem Haberleri