Forbes Tarafından Sahtecilikle Suçlanan Kylie Jenner 1 Yılda 40 Milyon Dolarlık Gayrimenkul Yatırımı Yaptı!

Dünyanın en genç milyarderleri arasında yer alan Kylie Jenner son olarak Forbes tarafından hakkında yapılan sahtecilik suçlaması ile gündeme gelmişti.

Dünyanın en genç milyarderleri arasında yer alan Kylie Jenner son olarak Forbes tarafından hakkında yapılan sahtecilik suçlaması ile gündeme gelmişti. Servetini yüksek gösterdiği iddia edilen ünlü ismin son 1 senelik gayrimenkul yatırımı ise dudak uçuklattı. Detaylar haberimizde...

Skandallar kraliçesi olarak gösterilen Kardashian ailesinin üvey kardeşi Kylie Jenner hapis cezası ile karşı karşıya!



LÜKS HARCAMASI MERCEK ALTINA ALINDI, GAYRİMENKUL YATIRIMI DUDAK UÇUKLATTI!



Forbes Dergisi tarafından sahtecilik suçlaması ile karşı karşıya kalan Kylie Jenner zorlu günler geçirmeye devam ediyor.



Her sene Forbes tarafından açıklanan dünyanın en zengin isimleri arasına giren ve kendi servetini yaratan en genç insan unvanını alan Kylie Jenner için esen rüzgarlar tersine döndü.



Kozmetik markasının satışı sonrasında servetini hileli rakamlarla yüksek gösterdiği iddia edilen ünlü ismin toplam parasının gösterilenden çok daha az olduğu iddiası gündeme gelmişti.



Son 1 yılda 130 milyon dolar tutarında alışveriş yaptığı iddia edilen ünlü ismin son 1 senede 40 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yaptığı, tüm harcamaların, gelir ve giderlerin mercek altına alındığı açıklandı.



Kylie Jenner Los Angeles'ta 36,5 milyon dolar ödeyerek aldığı malikane ile gündeme gelmiş ardından 15,5 milyon dolar ödeme yaparak aldığı arazi ile emlak kraliçesi olmaya aday olduğunu da göstermişti.



Jenner son olarak ise 3,5 milyon dolar ödeyerek aldığı malikanesi ile magazin gündeminde haber olmuştu.



Emlak365.com


Gündem Haberleri