Fragmanı Fırtınalar Kopardı! Oğlum Dizisi Nerede Çekiliyor, Dizi Konusu Ne, Oyuncuları Kimler?

Yayımlanan fragmanı ve kaliteli oyuncu kadrosu ile Çarşamba günü dizileri için iyi bir alternatif sunacak olan Oğlum Dizisi fragmanı yayımlandı. Peki, Oğlum dizisi nerede, hangi ilçelerde çekiliyor?

Çarşamba günü dizileri için yeni bir soluk getirmeye hazırlanan Oğlum dizisi yayımlanan fragmanı ile büyük yankı uyandırmıştı. Duygu selinin yaşanmasına neden olan fragman sonrasında izleyicilerin beklentisi artarken dizi hakkında araştırmalar da hızlandı. Ekranlara damga vurmaya hazırlanan ve oyuncu kadrosu ile son derece iddialı olduğunu gözler önüne seren dizi Çarşamba gününü reyting rekorunu kıran Survivor yarışma programını tahtından edebilecek mi bunu reyting sonuçları gözler önüne serecek.

Oğlum Dizisi oyuncu kadrosu içerisinde birbirinden ünlü isimler yer alırken, dizinin konusu da izleyici tarafından tam not aldı. Peki, Oğlum dizisi ne zaman yayımlanacak, ilk bölüm hangi tarihte, kimler oynuyor, başrol oyuncuları kimler, nerelerde çekiliyor?

OĞLUM DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Oğlum dizisi çekim yerleri için dizinin senaryosuna göre mekan seçimi yapılacağı belirtilirken ilk olarak yapılan çekimlerde şu anda İstanbul'da bulunan bölgelerin tercih edildiği belirtiliyor. İstanbul'un farklı ilçelerinde yapılan çekimlerde senaryoya ve dizinin izleyişine göre mekan seçimleri yapılacak.

OĞLUM DİZİSİ DİZİ TANITIMI / 1. BÖLÜM FRAGMANI: KİMDİR O ZAMAN SUÇLU?

OĞLUM DİZİSİ DİZİ KONUSU NEDİR?

Oğlum dizisinin konusu Melike ve İlyas Özyürek çifti Şile'de 6 yaşındaki oğulları Kaan ve küçük kızları Ceren ile birlikte yaşamaktadır. Melike işe girer ve çalışmaya başlar. Maaşını aldığı akşam vitrinlere bakmaya dalar ve oğlu Kaan'ı okuldan alacağı saati unutur. Annesinin gelmesini okul bahçesinde beklemeye başlayan Kaan bu esnada okul bahçesinde bir kirpi görür ve kirpinin peşine takılarak onu parka kadar takip eder.

Zeynep ve Tuğrul çiftinin tek arkadaşı bilgisayar oyunları olan, ailesi ile iletişimi kopuk 12 yaşındaki oğulları Efe'de o esnada aynı parkta bulunmaktadır. Efe Kaan'ın kaybolduğunu anlar ve birlikte karakola gitmek üzere yola koyulurlar. Melike ve eşi İlyas ise telaş içinde Şile sokaklarında oğullarını aramaya başlar. Tam bu esnada acı bir olay yaşandığının haberi gelir. Her iki ailenin hayatı da artık bu acı haber sonrası asla aynı olmayacaktır.

OĞLUM DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER, DİZİNİN BAŞROL OYUNCUSU KİM?

Oğlum dizisinin kaliteli oyuncu kadrosu büyük dikkat çekerken dizide tek bir başrole yer verilmemesi de dikkat çekti. Dizinin oyuncuları arasında Timur Acar, Songül Öden, Nihal Yalçın, Feyyaz Duman, Canan Ergüder, Serhat Teoman, Metehan Parıltı, Emir Kaan Özkan, Kubilay Aka, Ali Seçkiner Alıcı kimi ünlü isimler yer aldı.

OĞLUM DİZİSİ HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA YAYINLANACAK, İLK BÖLÜMÜ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Dizinin ilk bölümü bugün yani 9 Şubat 2022 Çarşamba günü yayımlanacak. Dizi Show TV kanalında ana haber bülteni sonrasında yayına girecek. Dizinin reytinglerinin istenilen seviyede olması durumunda her Çarşamba günü izleyici ile buluşması bekleniyor.

Gündem Haberleri