Gayrimenkul Yatırımına Karar Veren Ünlü Oyuncu Eda Ece İlk İş Olarak Oturduğu Evi Satın Aldı!

Türk dizilerinin aranan yüzlerinden birisi olan güzel oyuncu Eda Ece kazandıklarıyla gayrimenkul yatırımı yapmaya başladı.

Türk dizilerinin aranan yüzlerinden birisi olan güzel oyuncu Eda Ece kazandıklarıyla gayrimenkul yatırımı yapmaya başladı. İşe ilk olarak kiracı olarak oturduğu evi satın alarak start veren güzel oyuncunun yeni emlak yatırımları da olacağı bildirildi.

Son dönemde Türk televizyonlarının dikkat çeken oyuncularından olan Eda Ece'nin gayrimenkul yatırımı için kiracı olarak oturduğu evi satın aldığı bildirildi.



EDA ECE GAYRİMENKUL YATIRIMINA BAŞLADI!



Ünlü isimlerin kazançlarını ve birikimlerini gayrimenkul yatırımına dönüştürmeleri devam ediyor. Birikimleri ile ev, villa, yazlık gibi gayrimenkuller satın alan ünlüler arasında güzel oyuncu Eda Ece de katıldı.



KİRADA OTURDUĞU EVİ SATIN ALDI!



Geçtiğimiz ay Etiler'den Ulus'a taşınan Eda Ece yeni evinden oldukça memnun kaldı. Evin imkanları ve konforu ünlü oyuncuyu o kadar etkiledi ki evi satın almaya karar verdi. Ev sahibi ile görüşmelere başlayan Eda Ece'nin fiyatta da anlaşma sağlayıp satın alma işlemini bitirdiği belirtildi.



ÜNLÜLERİN SİTESİ!



Ulus'taki sitede bulunan evin komşuları arasında Mustafa Sandal, Alan Hakko, Yasemin Aloğlu ve Osman Çarmıklı gibi ünlü isimler de bulunuyor. Sitenin oldukça nezih olması, çeşitli sporların yapılabildiği bir kulübün site içerisinde faaliyet göstermesi ve concierge hizmeti Eda Ece'yi evi satın almak için adeta cezbetti.



YATIRIM İÇİN BİR EV DAHA ALACAK!



Eda Ece bir süredir kazandığı parayla geri dönüşü olan bir yatırım yapmak istediğini yakın çevresine anlattığı iddia edildi. Yakın dostlarının gayrimenkul yatırımını önermeleri ile harekete geçen Eda Ece önce oturduğu evi satın aldı. Şimdi ise yeni bir ev almayı daha düşündüğü iletildi. Emlak danışmanına talimat veren Eda Ece yatırım yapmak amacıyla ev satın almak istiyor ama bu konuda aceleci davranmıyor.



Emlak365.com

Gündem Haberleri