Gayrimenkul Zengini Olduğu Söylenen Burcu Esmersoy Vasiyetini Yazdı, Servetini Dağıttı!

Ekranların sevilen ismi 45 yaşındaki Burcu Esmersoy vasiyetini yazdı. Mal varlığını pay eden Esmersoy, mirasının tamamını bakın kimlere bıraktı.

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, daha önce zor bir çocukluk geçirdiğini, babasından uzun yıllar şiddet gördüğünü, annesinin başka bir evlilik yapması nedeniyle yıllarca annesine 'teyze' demek zorunda kaldığını açıklamıştı.

Babaannesi ve dedesiyle büyüyen Burcu Esmersoy, henüz 45 yaşında iken vasiyetini yazdı.

BURCU ESMERSOY VASİYETİNİ YAZDI, MAL VARLIĞINI BÖLÜŞTÜRDÜ

Televizyon ekranlarının sevilen ismi Burcu Esmersoy, anne ve babası ile görüşmediği için tüm mal varlığını üvey kardeşi, yeğeni ve yardım kuruluşlarına bıraktı. Konu hakkında '' Vefat edince mal varlığınız istemediğiniz insanlara da gidebilir '' diyen Esmersoy, öldükten sonra mirasının babasına kalmasını istemediğini açıkça belirtti.

GAYRİMENKUL ZENGİNİ OLDUĞU İDDİA EDİLİYORDU

Vasiyetini şimdiden yazan Burcu Esmersoy, detaylı bir sözleşme hazırlayarak annesine de babasına da mal varlığından tek bir kuruş bile bırakmadı.

Daha önce yatırımlarını gayrimenkule yaptığını söyleyen Burcu Esmersoy'un İstanbul, Bodrum ve Alaçatı da çok sayıda gayrimenkulü bulunuyor. Esmersoy'un şimdiden mirasını pay etmesi ve anne babasına hiçbir şey bırakmaması sosyal medyada da çok konuşuldu.

Gündem Haberleri