Gazeteci Mehtap Belen kimdir, neden vefat etti, hastalığı ne?

Birçok televizyon kanalında ve haber ajansında görev yapan Mehtap Belen hayatını kaybetti.

ANKA Haber Ajansı parlamento muhabiri, gazeteci Mehtap Belen hayatını kaybetti. Ankara Şehir Hastanesi’nde tedavi gören başarılı gazeteci Belen, sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

Mehtap Belen’in acı haberini, ANKA Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Göksel Bozkurt yayımladığı taziye mesajıyla duyurdu. ANKA ailesi olarak acılarının büyük olduğunu, Belen’i 1990’lı yılların başında, öğrencilik yıllarında ANKA’da mesleğe adım attığını belirterek, ANKA’da büyük bir gururla parlamento muhabirliği görevini üstlendiği ifade edildi.

Mehtap Belen neden vefat etti?

Gazeteci Mehtap Belen’in bir süredir kanser tedavisi gördüğü öğrenildi. ANKA Haber Ajansı parlamento muhabiri olan Belen, bu sabah tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Mehtap Belen kimdir?

Mehtap Belen, 14 Ekim 1970 tarihinde Ankara’da doğmuştur. 1991 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olan Belen, henüz öğrencilik yıllarında ANKA Haber Ajansı’nda mesleğe adım atmıştır. Star TV, TV 8, Kanal A, Beyaz TV, TGRT, TRT ve Flaş TV’de birçok program hazırlayan ve haberler yapmıştır. Mehtap Belen, bir süre parlamentoda milletvekili danışmanlığı da yapmış ve 2019 yılında mesleğe başladığı ANKA Haber Ajansı’na geri döndü. Belen, ANKA’da parlamento muhabiri olarak görev yapıyordu.

Bir süredir kanserle mücadele eden Mehtap Belen, 8 Temmuz 2022 günü hayata gözlerini yumdu. Belen, bugün Ankara Karşıyaka Camii’nde, ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı’nda defnedilecek.  

Mehtap Belen’in vefat haberi basın camiasını hüzne boğarken birçok isim de taziye mesajı yayımladı.

Gündem Haberleri