Gaziantep'ten deprem nedeniyle Konya'ya gelen 7 kişi yangında hayatını kaybetti!

6 Şubat tarihinde diğer pek çok ilde de olduğu gibi Gaziantep'te de hissedilen şiddetli deprem nedeni ile Konya'ya gelen 7 kişilik bir aile evde çıkan yangında hayatını kaybetti.

Gaziantep'ten deprem nedeniyle Konya'ya gelen 7 kişi yangında hayatını kaybetti! Deprem nedeni ile ailecek il değiştiren ve müstakil bir evde kalan iki ailenin müstakil evde çıkan yangın nedeni ile duvarın çökmesi sonucunda hayatını kaybettiği öğrenildi. Yaşanan olayda iki aileden 7 kişi hayatını kaybederken 2 kişinin de yaralı olarak kurtulduğu ortaya çıktı. 

EVİN ÇATISI ÇÖKTÜ! 

Yapılan açıklamaya göre Karatay ilçesi Yediler Mahallesi Sırrıağa Sokak'ta, Suriyeli oldukları öğrenilen iki aile bir evde kalmaya başladı. Ailelerden birinin Gaziantep'te yaşanan depremden kaçarak Konya'ya diğer ailenin yanına sığındığı öğrenildi. 

Oldukça üzücü bir şekilde gerçekleşen yangında ise evin tavanının çöktüğü ifade edildi. Çöken evin tavanının altında 7 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. Yaşanan bu olayın ardından polis, Ambulans ve itfaiye ekipleri olay yerine giderek müdahalelerde bulundu. 

Evden çıkan iki kişinin hastaneye kaldırılarak tedavilerine başlandığı öğrenilse de bulunun yanı sıra da hayatını kaybeden aile de Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldığı ifade edildi. 

Gündem Haberleri