Geçtiğimiz Haftanın Dikkat Çeken Magazin Olayları

Sezen Aksu birçok şarkısıyla insanların gönlünde taht kurmuş bir sanatçı. Ancak şu günlerde imajını çizecek bir konuyla gündemde… Sezen Aksu’nun yıllar önce satın aldığı şair Mehmet Akif Ersoy’un evini onardıktan sonra sattığı iddia edilmişti tabi böyle bir iddia atıldı ancak kim niye attı diye düşünürken beklenen açıklama Sezen Aksu’nun menajerinden geldi.

Sezen Aksu birçok şarkısıyla insanların gönlünde taht kurmuş bir sanatçı. Ancak şu günlerde imajını çizecek bir konuyla gündemde… Sezen Aksu’nun yıllar önce satın aldığı şair Mehmet Akif Ersoy’un evini onardıktan sonra sattığı iddia edilmişti tabi böyle bir iddia atıldı ancak kim niye attı diye düşünürken beklenen açıklama Sezen Aksu’nun menajerinden geldi.

Sezen Aksu Evi Sattı Mı?


Menajeri bu iddiaların asılsız olduğu ve evin satılmadığını belirtti.

Kötü Gün Dostu


Evlenmeleri beklenen Ahmet Kural ve Sıla yaklaşık bir yıllık ilişkilerini sürpriz bir kararla sonlandırmışlardı. Hayranlarını şaşırtan bu karar herkesi üzdü. Sılanın sosyal medyadan Ahmet Kural’a gönderme yaptığı da iddia edilmişti. Sıla’yı bu kötü günlerinde yalnız bırakmak istemeyen Beren Saat ve Kenan Doğulu 15 gün önce Los Angeles’a gitmişlerdi. Çift Sıla’yı da Amerika’daki evlerine davet etti; Sıla bu çiftin isteğini kırmadı ve kabul etti. Sıla önümüzdeki günlerde Los Angeles’a gidip 10 gün kalacak.

Dizi Aşkı Gerçek Oldu!


Dizideki arkadaşlıkların aşka dönüştüğü örnekler arasına bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz aylarda final yapan Kanald’nin dizisi Ver Elini Aşk başrol oyuncuları Sevda Erginci ile Ali İl aşklarını instagram da paylaştıkları fotoğrafla duyurdular.

İkinci Kez Evleniyor


2011 de Gökçe Bahadır ile 6 aylık evliliğini sonlandıran Ali Sunal tekrar düğün hazırlığı yapıyor. Ali Sunal bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Nazlı Kurbanzade ile aile arasında nişan yapıldı.

Ali Sunal Nazlı Kurbanzade ile ÇABA Derneği’nin projelerinde birlikte çalışırken tanıştı.

İlk Kez El Ele!


Dilan Çicek Deniz Furkan Andıçla Ahtapot Gönüllüleri’nin düzenlediği ‘Sokak köpekleri için 100 kulübe’kampanyasına katıldı. Burada öpüşürken objektiflere yakalanan çiftin ilişkileri ortaya çıkmıştı.

Kameralar karşısına ilk kez çıkan Furkan Andıç ve Dilan Çiçek Deniz objektiflere el ele poz verdi.

Dilan Çiçek Deniz Okan Can Yantır iki yıllık ilişkileri iddiaya göre Dilan Deniz Çicek’in Çukur adlı dizisindeki Aras Bulut İyemli ile yakınlaşması yüzünden bittiği iddia edilmişti

Fi Çi Hayranlarına Kötü Haber Geldi!


Puhu TV de yayınlanan fenomen dizisi 2. Sezonda ekranlara veda ediyor. Final tarihi ise kesinleşen dizinin sosyal medya hesaplarından 3 bölüm sonra final yapacağını duyurdu.

Başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür, Büşra Develi gibi isimlerin bulunduğu dizide Fi’nin cesur sahneleri dikkat çekmişti.

Hayalet Sevgilime Ne oldu?


2005 yılında Hayalet sevgilim parçasıyla çıkış yakalayan İrem Yağcı şimdi ne yapıyor? Bir zamanlar herkesin dinlediği şarkıyla tanınan İrem Yağcı şimdi evli, çocuklu ve çocuk sahibi. Koç üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan İrem Yağcı artık hayatını avukatlık yaparak sürdürüyor.

Adnan Oktar Ortalığı Karıştırdı


Avusturya’nın başkenti Viyana da yaşayan Elvan Koçak uzun zamandır kayıp olan kızlarını Adnan Oktar’ın programında görmesiyle birlikte başlayan süreçle ilgili suç duyurusunda bulundu. Beyaz TV de yayınlanan Uyan Türkiyem programında Adnan Oktar’ın sözcüsü Didem Ürer ile Elvan Koçak arasında sözlü bir tartışma ortaya çıktı. Çocuklarının kaybından Adnan Oktar’ı suçlayan Elvan Koçak hukuki süreci kullanacağını belirtti.

Ünlülerin Diyetisyenine Soruşturma!


Ünlü isimlerin diyetini ayarlayan ve kilo vermesini sağlayan Şeyda Coşkunun diplomasının uygun kriterlere uymadığı için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında Şeyda Coşkun’un izinsiz ve yetkisiz sağlık hizmeti verdiği öne sürüldü. Şeyda Coşkun hakkında “Sağlık Hizmetleri Kanuna Muhalefet” suçundan dava açıldı.

Kendisini yaşam koçu olarak tanıtan Şeyda Coşkun kişi başı 3 bin dolar talep ediyor.

Gündem Haberleri