Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ: "Muhalefette İktidara Hizmet Edenler Var!"

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ilginç bir açıklama yaparak muhalif gibi görünüp iktidara hizmet eden ciddi bir kesimin olduğunu söyledi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ilginç bir açıklama yaparak muhalif gibi görünüp iktidara hizmet eden ciddi bir kesimin olduğunu söyledi. Bu kişilerin amaçlarının muhalefeti dejenere etmek olduğunu ifade eden Selçuk Özdağ bu şekilde dolaylı yoldan iktidara katkı sunduklarını belirtti.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Selçuk Özdağ, Türkiye'de muhalif maskesi takarak iktidara hizmet eden ciddi bir kitlenin olduğunu söyledi.



SELÇUK ÖZDAĞ'DAN MUHALEFET HAKKINDA İLGİNÇ AÇIKLAMA



CHP'deki istifaları, Saadet Partisi'ndeki Oğuzhan Asiltürk'ün çıkışlarını ve İYİ Parti'deki gelişmelerin aynı adrese hizmet ettiğini söyleyen Selçuk Özdağ, “Asiltürk hariç diğer muhataplar bunu amaçlamamış olsalar bile yaptıklarının siyaseten kime ve neye hizmet edeceklerinin idrakında olacak tecrübeye sahip insanlardır. Lakin toplum bu konuda o kadar tecrübe etti ki artık yoğurdu üfleyerek yiyorlar.” dedi.



İKTİDAR ZOR DURUMDA KALDIKÇA ORTAYA ÇIKACAKLAR



İktidarın köşeye sıkıştıkça muhalif gözükenlerin maskelerinin düşeceğini söyleyen Selçuk Özdağ, “İktidar zor durumda kaldıkça devreye muhalif gözükenler girecekler. Bu şekilde maskeler teker teker düşecek. Sağ gösterip sol vuranlar, sol gösterip sağ vuranlar, muhalif görünüp yandaş olanlar, içi kilise dışı cami olanlar tek tek ortaya çıkacaklar.” ifadelerini kullandı.



Türkiye'de siyasetin çok oynak olduğunu söyleyen Selçuk Özdağ, “Daha düne kadar gazetelerinde, dergilerinde Türk milliyetçiliğini, askerini, polisini, MİT görevlilerini hedef gösterenlerden birisi bugün kürsülerde adam muamelesi görüyor. Bu iktidar ona itibar ediyor. 12 Eylül öncesi bu malum şahsın yayınları nedeniylekaç devlet görevlisi şehit olsu sayısını bilen yok.” şeklinde konuştu.



Emlak365.com

Gündem Haberleri