Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a Evinin Önünde Silahlı Saldırı Düzenlendi!

Ahmet Davutoğlu'nun Genel Başkan olduğu Gelecek Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a evinin önünde silahlı ve sopalı saldırı düzenlendiği açıklandı.

Ahmet Davutoğlu'nun Genel Başkan olduğu Gelecek Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a evinin önünde silahlı ve sopalı saldırı düzenlendiği açıklandı. İşte saldırıya ilişkin son bilgilerin detayları...

Gelecek Partisi Genel Başkanı Selçuk Özdağ'a evinin önünde saldırı düzenlendiği bildirildi. Gerçekleştirilen saldırı hakkında Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci kamuoyunu bilgilendirdi.



SELÇUK ÖZDAĞ'A SİLAHLI VE SOPALI SALDIRI!



Açıklama yapan Selim Temurci, “Genel Başkan Yardımcımız olan Selçuk Temurci ağabeyimize evinin önünde silahlı ve sopalı saldırı düzenlenmiştir. Bu aşağılık saldırıyı ve saldırıyı düzenleyenleri şiddetle kınıyorum. Bu saldırının faillerinin ivedilikle yakalanarak adalet önünde hesap vermelerini bekliyoruz. Bizim korkaklarla ve alçaklarla olan mücadelemiz kesintisiz bir şekilde devam edecektir.” dedi.





Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, bir diğer Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a yapılan saldırı hakkında detaylı bilgi vermedi. Özdağ'ın sağlık durumuna dair son bilgileri de paylaşmayan Temurci bu konuda büyük bir merak yaşanmasına neden oldu.



SELÇUK ÖZDAĞ HASTANEDE TEDAVİ EDİLİYOR!



Selim Temurci tarafından sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafa göre Selçuk Özdağ hastanede tedavi altına alındı. Ayakta tedavi edilen Selçuk Özdağ'ın herhangi bir hayati probleminin olmadığı belirtilirken net açıklamaların gün içerisinde Gelecek Partisi tarafından yapılması bekleniyor.





DAVUTOĞLU HASTANEYE GİTTİ!



Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun gerçekleşen saldırının ardından hemen Selçuk Özdağ'ın tedavi gördüğü hastaneye gidip saldırıya ve Özdağ'ın sağlık durumuna ilişkin bilgi aldığı belirtildi.



Öte yandan Selçuk Özdağ'a yapılan saldırının 5 kişilik bir grup tarafından gerçekleştirildiği bildirildi. Selçuk Özdağ geçtimiz günlerde siyasi tartışmalarla gündeme gelmişti.



Emlak365.com

Gündem Haberleri