Gelir İdaresi Başkanlığı 337 Koruma Ve Güvenlik Görevlisi Alımı Yapıyor! Başvuru Tarihleri Ve Şartları Açıklandı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı kurumlardan olan Gelir İdaresi Başkanlığı'na 337 koruma ve güvenlik görevlisi alınacağı açıklandı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı kurumlardan olan Gelir İdaresi Başkanlığı'na 337 koruma ve güvenlik görevlisi alınacağı açıklandı. Gelir İdaresi Başkanlığı'nın merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilecek olan koruma ve güvenlik görevlisi alımı için başvuru şartları açıklandı.

Kamu kurum ve kuruluşlarına personel alımına devam ediliyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın kurumlarından olan Gelir İdaresi Başkanlığı, merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 337 koruma ve güvenlik görevlisi alımı yapılacağını duyurdu.



657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4'üncü maddesinin (B) fıkrasına göre yapılacak olan personel alımlarında Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar uygulanacak. Buna göre sözlü sınav esas alınarak 337 koruma ve güvenlik görevlisi alımı yapılacak. Bu personeller sözleşmeli olarak istihdam edilecekler.



BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?



-657 sayılı Devlet memurları Kanunu'nun 48. maddesinin A bendinde yer alan genel şartlara sahip olmak



-1 Ocak 2021 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak



-Ön lisans mezunu olmak



-2020 KPSS Ön Lisans sınavına katılmış olmak ve KPSS P93 puan türünden en az 70 puan almış olmak



-Geçerlilik süresi dolmamış özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak



-5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun'un 10. maddesindeki şartları taşıyor olmak



-Başvuru süresi içerisinde başvuru işlemini tamamlamış olmak



BAŞVURULAR NE ZAMAN, NASIL YAPILACAK?



Gelir İdaresi Başkanlığı 337 koruma ve güvenlik görevlisi alımı için başvurular 1 Şubat 2021 ile 10 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılacak. Başvuru işlemleri Gelir İdaresi Başkanlığı'nın internet sitesi üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirilecek. Başvuru sırasında adaylardan görev yerlerini tercih etmeleri istenecek. Her aday en fazla 5 görev yeri tercihi yapabilecek.



Emlak365.com

Gündem Haberleri