Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen AK Parti'nin Oy Oranını Açıkladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen partisinin anket sonuçlarına dair açıklamalarda bulundu. Şen AK Parti'nin oy oranının yüzde 38-40 bandında olduğunu ilan etti ve çok iyi oran dedi.

Araştırma şirketleri tarafından gerçekleştirilen oy oranı anketlerinde AK Parti'nin oy oranının düştüğüne dair sonuçlar yayımlanmıştı. Şirketlerin anket sonuçlarına dair ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen kendi ellerinde ki verileri paylaştı.

"AK PARTİ'NİN OY ORANI YÜZDE 38-40 BANDINDA"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen kısa süre önce AK Parti Düzce İl Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirdi. Burada partililer ile biraraya gelen Şen bir de konuşma yaptı.

Konuşmasında son dönemlerde sıkça paylaşılmaya başlanan anket sonuçlarına dair açıklamalarda bulunan Mustafa Şen partisinin oy oranının bulunduğu seviyeyi açıkladı. Şen kendi ellerinde olan sonuçlara ilişkin "AK Parti yüzde 38-40 arasında bir dalgalanma çiziyor" bilgisini verirken bu sonuçların pandemi şartları altında bu seviyede olmasına dikkat çekti.

Şen sözlerine "Bütün dünyayı etkisine alan pandemi şartlarına rağmen bu böyle. Oldukça iyi bir oran. Fakat bundan daha güzeli var. Vatandaşımız, iyi çalışırsan gereğini yaparsan bize ekstra bir 5-6 puan daha verebileceğini söylüyor." ifadeleri ile devam etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şen oy oranlarına dair konuşmasını ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sahada olması durumunda 5 6 puan daha gelebileceğini belirterek tamamladı.

Gündem Haberleri