Gündeme gelen Meral Akşener açıklamalarının ardından CHP'li isim iddiaları yalanladı!

Gazeteci Candaş Tolga Işık tarafından bugün sosyal medyada yapılan açıklamalarda Meral Akşener ile son altılı masa toplantısında yaşananlar aktarılmıştı. CHP'li o isim iddiaları yalanladı.

Bugün Gazeteci Candaş Tolga Işık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile birlikte İYİ Parti'nin masadan ayrıldığı son altılı masa toplantısında yaşananları aktarmıştı. Meral Akşener ile görüştüğünü dile getirerek, ondan aldığı bilgileri aktaran Işık tarafından gündeme gelen bu iddiaları ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek yalanladı. 

MERAL AKŞENER'İN O AÇIKLAMALARI GÜNDEM OLMUŞTU!

Gazeteci Işık tarafından gündeme getirilen paylaşım şu şekildeydi, "Az önce İYİ Parti Genel Bşk Meral Akşener'le konuştum. Son 6'lı Masa toplantısında yaşananları sordum, anlattı: "O güne kadar hiçbir şekilde Kemal Bey ya da başkası cb adayı ismi konuşulmamıştı. O gün masaya oturduk. Baktım ki benim dışımdaki herkesle Sn. Kılıçdaroğlu'nun adaylığı görüşülmüş, anlaşılmış. Söz en son bana gelene kadar herkes Kemal Bey'in adaylığını dile getirdi. Bana söz gelince bizim anketlerde Yavaş ve İmamoğlu çıkıyor dedim.

Ama isterseniz bir kamuoyu araştırması yapalım ona göre hareket edelim dedim. Sn Kılıçdaroğlu kabul etmedi bu önerime hiddetlenip ayağa kalktı. Kendi adaylığının bugün ortak bir yazılı açıklamayla duyurulmasını talep etti. Ben de partime sormadan böyle bir karar veremem dedim. Siz imzalamayın o zaman biz imzalarız duyururuz deyince ben masadan kalkayım o halde dedim. Siz bilirsiniz dedi. Ali Bey tansiyonu düşürmek için araya girdi. Ve aday isminde değil ama adaylık konusunda bir mutabakata varıldığına dair bir metne imza atıldı" dedi. Akşener'in sözlerinde bir yeri eksik yazmışım, Meral Hanım "Ali Bey ve Ahmet Bey tansiyonu düşürmek için araya girdi" dedi. Ben sadece Ali Babacan yazmışım. Özür diliyor, düzeltiyorum." 

O İSİM İDDİALARI YALANLADI! 

Gündeme gelen bu iddiaların ardından ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, bu iddiaların herhangi bir geçerliliği olmadığını "Kesinlikle ayağa kalkmak gibi bir durum söz konusu değil" şeklinde yaptığı açıklamalar ile birlikte duyurdu. 

Gündem Haberleri