Gündemi Yine Müge Anlı Belirledi! Suriyeli Gence Canlı Yayında Ayar Verdi, Gönülleri Bir Kere Daha Mest Etti

Gündüz kuşağının fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen konu milyonları ekrana kilitledi. Müge Anlı, Suriyeli gence söyledikleri ile milyonlardan alkış topladı.

Canlı yayında çözdüğü cinayetler ve bulduğu kayıplar ile gönülleri fetheden Müge Anlı sabah kuşağı programında kendisine milyonlarca kişilik bir takipçi kitlesi oluşturmayı başarmıştı. Ünlü gazeteci yardımseverliği ve dobralığı ile tanınırken canlı yayında sarf ettiği sözler ile sosyal medyada bir kere daha gündemi kendisi belirledi.

Antalya'da kaybolan 13 yaşındaki bir çocuğun ailesinin başvurusu üzerine bu konuyu işlemeye başlayan Müge Anlı olayın şüphelileri arasında gösterilen Suriye uyruklu B.T. tarafından canlı yayında yapılan açıklamalar Müge Anlı'yı delirtti. Müge Anlı canlı yayında son derece sert bir tepki verirken yapmış olduğu açıklama sosyal medyada büyük yankı buldu.

MÜGE ANLI CANLI YAYINDA ÇILDIRDI, SURİYELİ GENCE TARİHİ AYAR VERDİ!

2017 senesinde henüz 13 yaşındayken kayıplara karışan küçük çocuğun ablası Müge Anlı'ya başvuruda bulunarak kardeşinin bulunmasını istedi. Müge Anlı'ya olayın faali olarak ise eski sevgilisi Suriye uyruklu B.T.'nin adını verdi. Adının geçmesi üzerine programa bağlanan B.T. iddiaları reddederken evinde pompalı tüfek olup olmadığı sorusuna "herkesin evinde var" yanıtını verince Müge Anlı sert tepki gösterdi.

Anlı yapmış olduğu konuşmasında “Türkiye’de kimsenin evinde yok. Niye bizim evde yok? Siz buraya savaşmaya mı geldiniz? Antalya’da pompalı tüfekle sizin ne işiniz var? Bir gün herkesin evini arasınlar da bunlardaki silahları bir toplasınlar. O kadar çok pompalı tüfeğe meraklıysan gidip ülkeni korusaydın" derken sözleri stüdyoda uzun süre alkışlandı. Suriyeli genç uzun süre yanıt veremezken küçük çocuğun akıbeti ise ünlü sunucu tarafından araştırılmaya devam ediyor.

Haber Kaynağı: Emlak365.com

Gündem Haberleri