Hafta İçi ve Hafta Sonu Sokağa Çıkma Kısıtlaması Yeni Günleri Ve Saatleri Belli Oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından sokağa çıkma yasağı saatleri hakkında alınan yeni kararı duyurdu. Haziran ayında hangi günlerde ve hangi saatlerde sokağa çıkma yasağı olacak? İşte Türkiye'nin yeni sokağa çıkma yasağı saatleri...

Türkiye'de koronavirüs ile mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasaklarında yeni bir döneme geçiş yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan sokağa çıkma yasakları ile alakalı olarak bugün yapılan kabine toplantısında alınan yeni kararı duyurdu. Buna göre sokağa çıkma yasaklarının gün ve saatlerinde değişikliğe gidildi.

SOKAĞA ÇIKMA YASAKLARI YENİ SAATLERİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre sokağa çıkma yasakları iki kapsamda değerlendirilerek karara varıldı. Buna göre hafta içi sokağa çıkma yasakları ve hafta sonu sokağa çıkma yasakları farklı şekilde değiştirildi. Sokağa çıkma yasağı saatleri için alınan yeni karar ne? Hafta içi sokağa çıkma yasağı saatleri ne oldu? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri değişti mi? Cumartesi günleri sokağa çıkma yasağı olacak mı?

HAFTA İÇİ SOKAĞA ÇIKMA YASAKLARI İÇİN YENİ KARAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği bilgilere göre hafta içi sokağa çıkma yasaklarının başlama saati 21:00'dan 22:00'a çıkarıldı. Buna göre Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri sokağa çıkma yasakları saat 22:00'dan itibaren başlayacak. Sokağa çıkma yasakları hafta içinde daha öncede olduğu gibi saat 05:00'da sona erecek.

HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA YASAKLARI DEĞİŞİKLİĞİ

Hafta sonu sokağa çıkma yasaklarında ise daha köklü bir değişime imza atıldı. Buna göre Cumartesi günleri uygulanan hafta sonu sokağa çıkma yasakları Haziran ayı boyunca uygulanmayacak. Haziran ayınıın sonuna kadar Cumartesi günleri sokağa çıkma kısıtlaması olmayacak. Ancak Hafta soınu sokağa çıkma yasakları Cumartesi akşamı başlayacak. Cumartesi akşamı saat 22:00'da başlayacak olan sokağa çıkma yasağı Pazar günü tüm gün boyunca sürecek ve Pazartesi sabahı 05:00'da sona erecek.

HAZİRAN SONUNDA YENİ KARAR ALINACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sokağa çıkma yasakları ile alakalı olarak alınan yeni kararın Haziran ayı boyunca uygulanacağını ve Haziran ayının sonunda da Temmuz ayına ilişkin vaka sayılarına bakılarak yeni bir karar alınacağını söyledi.

Gündem Haberleri