Hakan: Muhafız Dizisi Nerede Çekiliyor?

Netflix dizileri arasında yer alan Hakan: Muhafız Dizisi geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Peki, Hakan: Muhafız Dizisi nerede çekiliyor, oyuncuları kimler?

Netflix dizileri arasında yer alan Hakan: Muhafız Dizisi geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Peki, Hakan: Muhafız Dizisi nerede çekiliyor, oyuncuları kimler?

Hakan: Muhafız dizisi şu an için Netflix platformunda oynuyor ve bu platforma üye iseniz seyredebilirsiniz. Hakan: Muhafız dizisinin yapımcısı başarılı ve genç yapımcı Özge Bagdatlioglu olarak karşımıza çıkıyor.



Hakan: Muhafız Dizisi Hangi Semtte Çekiliyor?



Hakan: Muhafız dizisinin çekildiği yer İstanbul ve özellikle Beyoğlu, Balat ve Çukurcuma gibi İstanbul’un tarihi yerleri. Bu açıdan film klasik bir İstanbul macerası diyebiliriz. Diğer yandan dizide çok sayıda efekt de kullanıldığı için bir çok sahne stüdyo içinde çekiliyor.



Hakan: Muhafız Dizisinin Konusu Nedir?



Hakan: Muhafız dizisinin konusu birçok fantastik ve kurgusal olay içeriyor ve aslında Türk dizileri içinde alışıldık konulardan oldukça farklı. Hakan İstanbul’da yaşayan kendi halinde ancak heyecan dolu bir gençtir. Diğer yandan şehirde birçok kötü olan Hakan’ı son derece rahatsız etmekte ve kötülüklere karşı elinden bir şey gelmemesi onu üzmektedir.



Bir gün gizemli bir şekilde Hakan geçmişi çok eskiye dayanan özel bir muhafız birliğin bir parçası olduğunu öğrenir ve bu andan itibaren bütün olaylar değişir. Hakan artık genç ve sakin çocuk değil hayatının bir diğer yarısında İstanbul’u kötülerden kurtarmaya ant içmiş bir süper kahraman haline gelir. Tabi bu süper kahramanın birçok özel yeteneği ve süper güçleri de vardır ve gerektiğinde bunları düşmanlarına karşı kullanacaktır.



Hakan: Muhafız Dizisinin Oyuncuları Kimler?



Hakan: Muhafız dizisinin oyuncuları son dönem Türk sinemasının yeni yüzleri ve başarılı isimleri olarak tanınan; Çagatay Ulusoy, Ayça Aysin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabik ve Yurdaer Okur gibi oyuncular.



Emlak365.com



Gündem Haberleri