Haluk Levent Müjdeyi Verdi! 3 Yetim Kardeşin 1 Yıllık Kirası ve Faturasını AHBAP Ödeyecek

Su sayacına bıraktıkları notla Türkiye gündemine oturan ve gören herkesi göz yaşlarına boğan 3 yetim kardeş için Haluk Levent devreye girdi.

Yükselen enflasyon nedeni ile vatandaşlar büyük bir geçim sıkıntısı yaşamaya başlarken ne yazık ki yaşanan süreçten en çok dar gelirli vatandaşlar olumsuz etkilenmişti. Hem kira hem fatura yükü altında boğuşan dar gelirli vatandaşlar için geçinmek imkansız bir hal alırken bazı kişilerin fatura borçları nedeni ile abonelikleri kesilmeye başlanmıştı.

Bu üzücü olaylardan biride İstanbul'da yaşanmıştı. İstanbul'da oturan 3 kardeş su faturalarını ödeyemedi. Biriken su faturası nedeni ile sayaçlarının kesilmesini bekleyen kardeşler sayacın üzerine bir not bıraktı. Notu okuyan kişiler göz yaşlarına boğulurken, pek çok kişi kardeşlere yardım etmek için harekete geçmişti.

HALUK LEVENT 3 KARDEŞ İÇİN DEVREYE GİRDİ!

Kurmuş olduğu ve AHBAP adını verdiği dernek ile ihtiyaç sahiplerine destek olmaya çalışan Haluk Levent bir kez daha yaşanan çaresizliğe karşı sessiz kalamadı ve 3 kardeşe destek vereceklerini duyurdu. Hatırlanacağı üzere 3 kardeşin su sayacına bırakmış oldukları "Sayın görevli abi. Arkanıza bakın, doğal gaz da kesik. Biz yetim üç kardeş, canla başla çalışıyoruz borçları kapatmak için. Su saatini de sökerseniz bu evde barınamayız ve felaketimiz olur. Lütfen abi bizi idare edin, Allah rızası için" notu sosyal medyada TT olmuş ve paylaşım rekorları kırmıştı.

Haluk Levent'in devreye girmesinin ardından 3 yetim kardeşinin 1 senelik kira ve fatura bedelinin Ahbap derneği tarafından ödeneceği ilan edildi.

Gündem Haberleri