Hamdi Alkan İle Boşanan Selen Görgüzel'in Boşanma Protokolü Ortaya Çıktı: New York'ta Lüks Daire, Otomobil

Sık sık verdiği cesur pozları ile gündem olan ve son olarak tiyatro oyunundaki öpüşme sahnesi ile konuşulan Selen Görgüzel 8 yıllık evliliğini sonlandırmış, Hamdi Alkan ile boşanmıştı.

Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel , 8 senelik evliliklerini aldıkları ortak karar ile sonlandıracaklarını açıklamıştı. Daha öncede haklarına çok kez boşanacakları yönünde haberler çıkan çift hakkında ortaya atılan iddialar bu sefer doğru çıkmış, çift anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı.

Eşinin cesur pozları nedeni ile sık sık eleştirilen Hamdi Alkan, her seferinde eşine sahip çıkarken son olarak çiftin arasında Selen Görgüzel'in başrol oynadığı tiyatro oyunundaki öpüşme sahneleri nedeni ile anlaşmazlık yaşandığı iddia edilmişti. Hamdi Alkan'ın eşinin oyununu izledikten sonra arka kapıdan çıkması ve basın mensuplarına çiftin röportaj vermemesi sonrasında dedikodu kazanları kaynamaya başlamıştı.

SELİN GÖRGÜZEL BOŞANMA SONRASINDA HAMDİ ALKAN'DAN NAFAKA ALACAK MI?

Çiftin anlaşmalı olarak tek celsede boşanmasının ardından boşanma protokolü merak konusu olmuştu. Boşanma davasının ardından Selin Görgüzel gözyaşı dökerken eski eşinin ağladığını gören Hamdi Alkan yanına giderek teselli etmişti.

Hamdi Alkan'ın karşılıklı olarak varılan anlaşma protokolü kapsamında eski eşine nafaka ödemeyeceği, eşine kendisine ait olan New York'ta bulunan evi verdiği, yine eşine otomobil verdiği açıklandı.

Sabah Gazetesi tarafından yapılan habere göre Selin Görgüzel sadece New York'ta bulunan daire ile otomobil karşılığından boşanma sözleşmesine imza atarken eşinden nafaka talep etmedi.

Çift boşanma sonrasında arkadaş kalacaklarını açıklamış, Selin Görgüzel sosyal medya hesabından eski eşine bir teşekkür mesajı yayımlamıştı.

Çift 2013 senesinde İtalya'nın Roma kentinde yakın arkadaşları ile nikah masasına oturmuştu.

Gündem Haberleri