Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel'in Boşanmasında Ev ve Araba Gerçeği Ortaya Çıktı! Gerçekler Bambaşkaymış

Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel'in boşanma davasında çok konuşulan araba ve ev iddialarındaki gerçek ortaya çıktı.

Yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan, 2013 yılında oyuncu Selen Görgüzel ile Roma'da dünyaevine girmişti. Ünlü çift, geçtiğimiz günlerde evliliklerini noktalama kararı almış ve bu haberin duyulmasının hemen ardından tek celsede boşanmışlardı. 9 yıllık evliliklerini sadece 10 dakika içerisinde sonlandıran çiftin boşanmasına dair yeni detaylar ortaya çıktı.

ORTAK EVLERİNDEKİ TÜM EŞYALARI ALDI!

Hamdi Alkan'ın, ortak evlerindeki istediği eşyaları alabileceğini söylemesi üzerine Selen Görgüzelin' evdeki çatal bıçak takımı dahil tüm eşyaları kolileyip kendi evine taşıttığı ortaya çıktı.

GERÇEKLER KISA SÜREDE ORTAYA ÇIKTI!

Ünlü çiftin boşanma arifesinde boşanma protokolü imzaladığı ve Hamdi Alkan'ın boşandığı eşine bir ev ve araba verdiği iddia edildi. Haberlerde lüks bir araba ve New York'ta bir daire verdiği söylenmiş ancak söz konusu arabanın 2005 model Peugeot 206 olduğu ve değerinin yalnızca 90 bin TL olduğu öğrenildi.

Önceki hafta Beykoz Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Hamdi Alkan, avukatı Fahrettin Cem Keser ile katıldı. Selen Görgüzel ise avukatı Şeyda Yıldırım ile duruşmaya geldi. Sadece 10 dakika süren duruşmada 9 yıllık evlilik sona erdi.

Gündem Haberleri