Hande Erçel 10 Milyon Lira Ödedi, Cam Villa Satın Aldı!

Sen Çal Kapımı dizisinin sevilen başrol oyuncusu Hande Erçel kiracılıktan kurtuldu, ev sahibi oldu.

Sen Çal Kapımı dizisinin sevilen başrol oyuncusu Hande Erçel kiracılıktan kurtuldu, ev sahibi oldu. Murat Dalkılıç ile yaşadığı uzun birliktelikten sonra beraber oturdukları evden ayrılan Erçel, aylık kira bedeli 6 bin liraya kendisine kiralık villa tutmuştu.

Akşam Gazetesi yazarı Erçin Dağ Eysen tarafından yapılan habere göre 27 yaşındaki güzel oyuncu Hande Erçel uzun süren kiracılıktan sonra kendisine bahçe içerisinde 2 katlı lüks bir villa satın aldı. Güzel oyuncunun satın aldığı villanın büyük bir bölümü camdan oluşan tasarımı ile dikkat çekti.

CAMDAN EVİNE 10 MİLYON LİRA ÖDEDİ!

Sen Çal Kapımı isimli dizi ile reyting rekorları kıran ve rol arkadaşı olan Kerem Bursin ile iyi bir kimya yakalayan Hande Erçel yeni bir emlak yatırımına imza attı. Son dönemde hem dizi çalışmalarından hem de reklam çalışmaları ile yüksek kazanç elde eden Erçel kendisine cam villa satın aldı.



HANDE ERÇEL EV SAHİBİ OLDU, KESENİN AĞZINI AÇTI!

Bahçeli 2 katlı villası için 10 milyon lira harcayan Hande Erçel evin dekorasyonu için de kesenin ağzını açtı. Güzel oyuncu yeni evinin ilk resimlerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşırken hayranları tarafından da yorum yağmuruna tutuldu.

Tasarımının büyük bir bölümü camda oluşan villa toplamda 2 kattan oluşurken son derece geniş bir bahçeye sahip bulunuyor. Villanın tasarımını tamamen kendi zevkine uygun olarak gerçekleştiren Erçel'in 10 milyon lira ödeyerek aldığı evine dekorasyon için de yüklü miktarda ödeme yaptığı iddia edildi. Güzel oyuncunun tüm detayları ile ilgilendiği evine taşındığı ve dizi çekimlerinden kalan tüm vaktini evinde geçirdiği belirtiliyor.

Emlak365.com

Gündem Haberleri