Hande Erçel ve Hakan Sabancı aşkı resmen görüntülendi!

Hande Erçel'in Hakan Sabancı ile havaalanında baş başa görüntülenmesi dikkatlerden kaçmadı.

Uzun süredir haklarında aşk iddiası olan ünlü oyuncu Hande Erçel ve Hakan Sabancı birlikte havaalanında görüntülendi. İkilinin tatil için Paris'e gittiği iddia edilirken uzun sürenin ardından ilk kez baş başa görüntülenmeleri ise dikkatlerden kaçmadı. 

HANDE ERÇEL VE HAKAN SABANCI SEVGİLİ Mİ?

Güzelliği ve oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Hande Erçel'in Kerem Bürsin'in ardından Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı iddia edilmiş ve bu iddialar karşısında Hande Erçel konuşarak yalanlamıştı. Hande Erçel'in Hakan Sabancı ile havaalanında baş başa görüntülenmesi dikkatlerden kaçmadı. 

Geçtiğimiz aylarda Hakan Sabancı ile aynı evde yaşadığı iddia edilen Hande Erçel hakkında çıkan aşk iddialarına yanıt vermiş ve "Beni hayal dünyanıza çekmeyin, hayatımda kimse yok" diyerek yalanlamıştı. Daha önce arkadaş grubuyla birlikte eğlenmeye gidilen ikili hakkında aşk iddiaları daha da güçlenirken şimdi de ikili baş başa tatil için havaalanında görüldü. Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın baş başa Paris tatiline gittikleri iddia edildi. 

Gündem Haberleri