Hangi Alışveriş Merkezi Ne Zaman Açılacak? İşte AVM'lerin Açılış Tarihi!

Corana virüs salgını nedeni ile önce çalışma saatleri değiştirilen alışveriş merkezleri ardından alınan ikinci bir karar kapsamında kapatılmıştı.

Corana virüs salgını nedeni ile önce çalışma saatleri değiştirilen alışveriş merkezleri ardından alınan ikinci bir karar kapsamında kapatılmıştı. AVM'lerin açılış tarihi belli oldu! Peki, hangi alışveriş merkezi ne zaman açılacak, alışveriş merkezlerinde normalleşme nasıl yaşanacak, İstanbul, Ankara ve İzmir'de alışveriş merkezi hangi tarihte açılacak? Açılış tarihi belli olan alışveriş merkezi isimleri listesi haberimizde...

Alışveriş merkezleri için merakla beklenen açılış süreci açıklandı.



Alışveriş merkezlerinde normalleşme kademeli olarak gerçekleşecek. İlk AVM 11 Mayıs tarihinde açılacak ve 1 Haziran 2020 tarihine kadar sürecek.



ÜNLÜ MARKALAR İLK ÖNCE CADDE MAĞAZALARINI ARDINDAN DA AVM MAĞAZALARI İÇİN AÇILIŞ KARARI ALDI



Edinilen ilk bilgilere göre LCW, Boyner, De Facto, Flo, Koton ve Mavi gibi dev markalar ilk olarak cadde mağazalarını açacak.



Burada yapılan deneme sürecinin ardından alışveriş merkezleri içerisinde yer alan mağazalar için karar verilecek ve süreç işleyecek.



İlk alışveriş merkezi 11 Mayıs tarihinde açılacak ve ardından kademeli olarak illere yayılarak açılışlar devam edecek. Süreç 1 Haziran tarihine kadar sonuçlandırılarak tamamlanacak.



HANGİ AVM'LER AÇILACAK?



Konu hakkında özel bir haber hazırlayan Milliyet Gazetesi yazarı Hanife Baş ilk açılacak olan alışveriş merkezlerinin Multi Turkey bünyesindeki Forum AVM'ler, Gülaylar Grup AVM'leri, Vialand, Viaport, Ece AVM'leri olacağını söyledi.



Yine bunlara ek olarak Mall of İstanbul, Mall of Antalya, Venezia, Korupark Zafer Plaza, İsfanbul, Viaport, Viaport Marina Tuzla'da erken açılması beklenen avmler arasında yer aldı. Akiş GYO bünyesindeki Akasya ve Akbatı alışveriş merkezi için 1 Haziran tarihi ilan edilirken Rönesans Holding bünyesindeki Optimum markalı AVM'lerin ise 27 Mayıs-1 Haziran arası açılışı planlanıyor.



Emlak365.com


Gündem Haberleri