Hatay'da günler sonra gelen mucize! Depremin 296. saatinde biri çocuk 3 kişi kurtarıldı!

Depremin 13. gününde umut dolu bekleyiş devam ederken Hatay'da biri çocuk 3 kişinin kurtarıldığı haberi geldi. Gelen bu haberin ardından saatler geçmesine rağmen canların enkazdan çıkarılması hem duygulandırdı hem de mutlu etti.

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremin ardından pek çok ilde binalar yıkıldı. Yıkılan bu binalarda binlerce vatandaşımız hayatını kaybederken depremin 13. gününde arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği görüldü. Saatler hatta günler geçtikçe umutların da yavaş yavaş tükenmeye başlamasının ardından çıkarılan her can umutların biraz da olsa yeşermesini sağladı. 

Depremin 13. gününe girdiğimiz bugünde de Hatay'da biri çocuk 3 kişinin enkaz altından kurtarıldığı öğrenildi. Tam olarak 296. saatte kurtarılan depremzedelerin Antakya'da General Şükrü Kanatlı Mahallesi Türkmenbaşı Caddesi'ndeki Kanatlı Apartmanı'nın enkazından Kırgız ekipler ve AFAD ekiplerince çıkarıldığı öğrenildi. 

DEPREMİN 296. SAATİNDE 3 CAN KURTARILDI! 

Konu hakkında gelen bilgilere göre 13. günde kurtarılan 3 kişinin Antakya'da enkaz altından sağ bir şekilde kurtarıldığı ifade edildi. Suriye uyruklu olduğu öğrenilen 3 kişiden birinin çocuk olduğu bilinirken bununla birlikte de tedavi altına alınması için hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. 

Enkaz altından çıkarılan 3 kişiden birinin ise hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Gündem Haberleri