Haydar Dümen'in Ölümünün Ardından Sular Durulmuyor! Herkesten Gizlediği Kızından Şok İfadeler!

Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Haydar Dümen'in ölümü sonrasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Yıllar sonra ortaya çıkan kızı ve eşi hakkında çarpıcı detaylar ortaya çıktı.

Ünlü psikiyatr ve yazar Haydar Dümen'in ölümünün ardından miras konusu gündemden düşmüyor. Önce Dümen'in 100 milyon liralık gayrimenkul servetinin emlakçısının üzerine geçtiği ve emlakçısının vefatı ardından Dümen'in tüm servetinin emlakçının varislerine geçtiği öğrenilmişti.

Olayın patlamasının ardından Haydar Dümen ile ilgili yepyeni gelişmeler yaşanıyor. Dümen'in önceki evliliklerinden 3 çocuğu ve 2 torunu olduğu ortaya çıktı. Gazetecilere konuşan Dümen'in kızı Gaye Dümen, babasının şimdiki eşi Gül Dümen'in babasıyla görüşmesine izin vermediği, bunun için adam bile tuttuğu öğrenildi.

MAL VARLIĞININ FAZLA OLMASI ŞAŞIRTICI DEĞİL

Babasının mirasının 100 milyon liradan daha fazla olduğunu söyleyen Gaye Dümen, Türkiye'nin her yerinden hastaları olduğunun altını çizerek '' Mal varlığının fazla olması şaşırtıcı değil '' dedi.

Bildiği taşınmazları arasında Beyoğlu'ndeki bina ve dairelerin dışında Selimpaşa'da 2 villa ve 1 dairesi, Mecidiyeköy'de TMSF'den aldığı 3 dairesi, Terkos Gölü'nde arsası, Cihangir'de deniz manzaralı iki katlı evi, Sıraselviler'de ofisi, Sarıyer'de arsası ve Galatasaray Lisesi'nin olduğu sokakta büyük bir binası olduğunu iade etti.

ŞOK EDEN MEZAR TAŞI DETAYI

Babasıyla görüşmesinin Gül Dümen tarafından engellendiğini hatta cenazesine bile katılamadığını söyleyen Gaye Dümen, babasının mezar taşı konusunda da oldukça tepkili.

Haydar Dümen'in mezar taşında doğum ve ölüm tarihi gibi standart bilgiler yazmıyor. Gül Dümen, mezar taşına kendi ismini de ekleterek bir de bıyık simgesi yaptırdı.

Duruma oldukça tepkili olan gaye Dümen, '' Gül-Haydar Dümen diye mezar taşı yaptırmış... Babamın doğum ve ölüm tarihlerinin olmadığı, bıyık resmi olan ve sanki kendisi de ölmüş gibi adını yazdırdığı bir mezar taşı yaptırmış, bu nasıl bir saçmalıktır '' dedi.

Gündem Haberleri