Haziran Ayı İŞKUR Beden, İnşaat İşçisi Alım İlanları! Çok Sayıda Şehir için İlan Var

Türkiye İş Kurumu üzerinden çok sayıda meslek grubundan onlarda personel alımı için ilanlar bulunuyor.

Türkiye İş Kurumu üzerinden çok sayıda meslek grubundan onlarda personel alımı için ilanlar bulunuyor. Bu ilanlar başvuru yapacak olan vatandaşlar için emlak sektörü, inşaat alanı için yayımlanan duyuruları inceledik. İşte söz konusu personel alımlarına dair kadro kontenjan detayları.

Normalleşme sürecinin başlaması ve ekonomide işyerlerinin yeniden açılmaya başlamasıyla birlikte çok sayıda alanda personel alım ilanları yayımlandı. İŞKUR üzerinde Nisan ayında 12 bin seviyesine kadar gerileyen açık iş ilanı sayısı yeniden 30 bin seviyesine kadar çıkıyor. Bu sayının Haziran ayında daha da artması beklenirken çok sayıda iş kolunda yeni personel alım ilanlarının yayımlanacağı öngörülüyor.



İNŞAAT SEKTÖRÜ İŞ İLANLARI



Emlak365.com olarak bizlerde Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan ve 1 Haziran 2020 itibariyle başvuru yapabileceğiniz ilanları derledik.



Bu ilanlarda çok sayıda kadroda personel alımları olacağı ifade edilirken bazı kadrolar için yayımlanan ilan sayısı 100'ü aştı. Emlak sektörü inşaat alanında en fazla alım ilanı ise işçi pozisyonları için yayımlandı. Çok sayıda firma işçi pozisyonları için aşağıda yer alan kadro ve kontenjanlarda istihdam sağlayacağını açıkladı.



KADRO VE KONTENJAN DETAYLARI



Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarına göre Türkiye geneli farklı şehirlerde yer alan firmalar alımlarını şu pozisyonlara göre yapacaklar.



Beden İşçisi (İnşaat) 108



Diğer İnşaat Mühendisleri 5



Diğer İnşaat Teknisyenleri 4



İnşaat Ustası 9



İnşaat Bekçisi 1



İnşaat Boyacısı/Boyacı 4



İnşaat Demiri Bağlama Ustası 2



İnşaat İşçisi 11



İnşaat Mühendisi 36



İnşaat Teknolojisi Teknikeri 21



Şantiye Şefi-İnşaat 3



Nezaretçi ve Ustabaşı/Formen (İnşaat İşleri) 2



BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?



Adaylar öncelikle İŞKUR sayfasından her bir kadro için ayrı ayrı yayımlanan iş ilanlarını bulacaklar. Adaylar daha sonra arma yaptıkları kadrolar için yayımlanan ilan metinlerinde yer aldığı şekilde başvurularını yapacaklar. Başvuru işlemleri ilanı yayımlayan firmanın talebine göre yapılacak.



Emlak365.com


Gündem Haberleri