HDP, İYİ Parti'den Randevu Talep Etti Mi? Meral Akşener Açıklama Yaptı!

HDP'nin muhalefet partileri ile bir araya gelmesine yönelik ziyaretler devam ederken geçtiğimiz günlerde İYİ Parti'ye de rendevu talebinde bulunulacağı açıklanmıştı.

HDP'nin muhalefet partileri ile bir araya gelmesine yönelik ziyaretler devam ederken geçtiğimiz günlerde İYİ Parti'ye de rendevu talebinde bulunulacağı açıklanmıştı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün bu konuda bir açıklama yaptı.

HDP bir süredir muhalefet partilerini ziyaret ediyor. Heyetler halinde yapılan görüşmelerin programı dahaönce açıklanmıştı. İYİ Parti'den de randevu isteneceği bildirilmişti. Bu konuda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün bir açıklama yaptı.



HDP'NİN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR



HDP ülkedeki gündemi değerlendirmek ve gelecekte atılabilecek adımlar hakkında fikir alışverişi yapma için muhalefet partilerini ziyaret ediyor. Salı günü Saadet Partisi Genel Merkezi'ne giderek HDP heyeti burada Genel Başkan Temel Karamollaoğlu ve ekibi ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bu ziyaretler CHP, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi ile devam edecek.



HDP'li Mithat Sancar, muhalefet partilerine yaptıkları ziyaretler hakkında geçtiğimiz günlerde açıklama yaparken İYİ Parti'den de randevu isteyeceklerini açıklamıştı. İYİ Parti genel Başkanı Meral Akşener'e bu konuda yaşanan son gelişmeler bugün basın mensupları tarafından soruldu.



İYİ PARTİ VE HDP GÖRÜŞECEK Mİ?



Meral Akşener konuya dair bir açıklama yaparak, “Bize şu anda gelen herhangi bir randevu talebi yok. Dolayısıyla üzerine konuşulacak bir şey yok. Randevu talebi gelirse değerlendirir karar veririz. Farz-ı muhal üzerinden konuşmak bir anlam ifade etmez. Olmayan bir konuyu neden gündem yapıyoruz anlamış da değilim.” dedi.



HDP şu ana kadar İYİ Parti'den randevu talep etmemesi ise tartışmaları beraberinde getirid. HDP içerisinde İYİ Parti rahatsızlığı yaşandığına dair yorumlar yapılırken HDP'den yapılan ilk açıklamada İYİ Parti'den randevu talep edilmeyeceği bildirilmişti. İlerleyen günlerde bu randevu talebinin yapılıp yapılmayacağına dair HDP kaynakları herhangi bir bilgi vermedi.



Emlak365.com

Gündem Haberleri