Hintli Milyarder Mallya Gökdelenin Tepesine 20 Milyon Dolara Bahçeli Villa Yaptırdı!

Dünyanın en zengin isimleri arasında yer alan Formula 1 Takımı Force İndia kurucusu olan Vijay Mallya yaptırmış olduğu yeni villası ile tüm dünyanın gündemine oturdu.

Dünyanın en zengin isimleri arasında yer alan Formula 1 Takımı Force İndia kurucusu olan Vijay Mallya yaptırmış olduğu yeni villası ile tüm dünyanın gündemine oturdu. Hindistan 'da Bangolere kentinde yer alan gökdelenin tepesine yapılan süper lüks bahçeli ev dünyada bir ilk olması nedeni ile oldukça konuşuldu. Detaylar haberimizde...

Dünyanın en fakir ülkeleri arasında yer alan Hindistan milyarder sayısı ile de dikkat çekiyor.



Halk arasındaki gelir dağılımının en adaletsiz olduğu ülkeler arasında yer alan Hindistan aynı zamanda yapılan lüks evleri ile de dikkat çekiyor.



GÖKDELENİN TEPESİNE 20 MİLYON DOLARA VİLLA YAPTIRDI!



Dünyanın en zengin insanları arasında gösterilen Hintli milyarder Formula 1 Takımı Force İndia kurucusu olan Vijay Mallya şimdi de kendisine yaptırmış olduğu yeni villası ile gündeme geldi.



Hindistan'ın Bangalore kentinde yer alan dev gökdelenin tepesine kendisi için villa inşa ettiren Mallya lüks konutu sonunda tamamladığını duyurdu.



Yapılan açıklamada yerden yaklaşık yüksekliği 120 metre olarak açıklanan villa bu sayede 360 derece manzara sunuyor. Sahip olduğu manzara ile görenleri kendisine hayran bırakan süper lüks villa son derece geniş bir alana inşa edildi.



Uzun süredir İngiltere'de yaşayan Hintli iş adamı Mallya Hindistan'da geldiği dönemlerde artık yeni villasını kullanacak. Kendisine ait şarap mahzeni, özel yüzme havuzu ve helikopter pisti olan süper lüks villanın değeri ise 20 milyon dolar olarak açıklandı.



Forbes tarafından açıklanan rakamlara göre Hintli işadamı Vijay Mallya'nın kişisel serveti 1.5 milyar dolar olarak gösterilmişti.





Emlak365.com


Gündem Haberleri