İBB 2. Başkan Vekili Ömer Faruk Kalaycı Kimdir, Nerelidir?

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 1. Başkan Vekili dün belli olmuştu. Bugün ise AK Parti'den 2. Başkan Vekili Ömer Faruk Kalaycı'nın olduğu açıklandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 1. Başkan Vekili dün belli olmuştu. Bugün ise AK Parti'den 2. Başkan Vekili Ömer Faruk Kalaycı'nın olduğu açıklandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 1 Başkan Vekili dün Ak Parti'den ilk İstanbul Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında Göksel Gümüşdağ seçilmişti. Bugün ise 2. Başkan Vekili açıklandı.



2. Başkan Vekili de AK Parti'den!



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu'na ikinci başkan vekili de süpriz bir isim oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2. Başkan Vekili AK Parti'den Ömer Farul Kalaycı oldu.



Dün Ekrem İmamoğlu eşliğin de gerçekleşen yeni dönem meclisi toplantısında 1. ve 2 Başkan Vekilleri de seçildi. Dün yapılan oylama da 1. Başkan Vekili 180 oy olarak AK Parti'den Göksel Gümüşdağ olurken ikinci başkan vekiliği seçiminin sonucu da Ekrem İmamoğlunu şaşırttı. Yine birinci başkan vekilinin olduğu gibi ikinci Başkan Vekili de AK Parti'den oldu. Ömer Faruk Kalaycı 2. başkan vekili olarak İBB'de görev alıyor.



Sadece İstanbul'da 1 İlçeyi MHP'li yönetirken 14 ilçeyi CHP başkan ve 24 İlçeyi AK Partili başkan yönetecek.



İBB 2. Başkan Vekili Ömer Faruk Kalaycı Kimdir?



1979'da Sakaryar'da doğan 2. Başkan Vekili Ömer Faruk Kalaycı, Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladı. Siyasi alanda br çok yerde görev alan Kalaycı; AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığında, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı görev aldı. Ömer Faruk Kalaycı, aynı zaman da Mazlumder üyesi olarak bilinir. Dil olarak hem Almanca hem de Arapça bilmekte olan 2. Başkan Vekili Ömer Faruk Kalaycı, evli ve 2 çocuk babası'dır.



Emlak365.com



Gündem Haberleri