İBB 30 Ağustos İstanbul etkinlik programı! Saat kaçta, nerede, hangi konser olacak?

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda İstanbul’da düzenlenecek olan etkinlikler merak ediliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 30 Ağustos etkinlik ve konser programları neler? Hangi sanatçıların konserleri olacak? Konserler nerede ve saat kaçta yapılacak?

30 Ağustos Zafer Bayramı için tüm yurtta geri sayım başladı. Bu milli günü doyasıya yaşamak isteyenler ise bulundukları şehirlerde etkinlik ve konser programlarını merak ediyorlar: İstanbul’da 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) etkinlik ve konser programı nelerdir? Hangi sanatçılar 30 Ağustos’ta İstanbul’da konser verecekler?

İBB 30 AĞUSTOS ETKİNLİK PROGRAMI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bu yıl her yıl olduğu gibi coşkuyla kutlanacak olan 30 Ağustos Zafer Bayramı için dolu dolu bir etkinlik programı hazırladı. İstanbul’un dört bir yanında gerçekleştirilecek etkinliklerle vatandaşlar çeşitli konserlere katılıp çeşitli gösterilere tanıklık edebilecekler.

YENİKAPI'DA MOĞOLLAR KONSERİ!

30 Ağustos 2022 Salı günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Yenikapı Etkinlik Alanı’nda günün anlamanı uygun bazı etkinlikleri olacak. Akşam saat 19:00’da açılacak olan kapıların ardından toplanacak olan vatandaşlar ilk olarak Kuvayi Milliye’den Kurtuluşa Senfonik Anlatı gösterisini takip edebilecekler. Nazım Hikmet’in kaleme aldığı Kuvayi Milliye Destanı Muammer Sun ve Murat Cem Orhan’ın besteleri ile sahnelenecek. Bu etkinliğin ardından ise merakla beklenen bir konser programı yine Yenikapı’da olacak. Türk müziğinin efsane gruplarından olan Moğollar 30 Ağustos etkinleri kapsamındaki konserleri ile İstanbullularla buluşacak. Konserin ardından ise video mapping, drone ve mapping gösterisi yapılacak.

İstanbul’da bir diğer etkinlik alanı ise Tuzla Kamil Abdüş Gölü Parkı olacaqk. Saat 17:00’da Kanadı Kırık Bir Kuş Misali isimli tiyatro sahnelenecek. Saat 19:00’da ise Zumba Dans Atölyesi bir gösteri yapacak. 21:30’da da Peyk konseri ile İstanbullular 30 Ağustos’u kutlayacak.

FERİDUN DÜZAĞAÇ BAŞAKŞEHİR'DE KONSER VERECEK

Başakşehir Sular Vadisi’nde de 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri yapılacak. İBB’nin etkinlik programına göre saat 17:00’da Ben Karafatma isimli tiyatro oyunu sahnelenecek. Saat 19:00’da Zumba Dans Atölyesi’nin gösteri programı olacak. Saat 21:30’da ise ünlü sanatçı Feridun Düzağaç İstanbulluları konseri ile coşturacak.

Beykoz da İBB’nin 30 Ağustos etkinliklerine sahne olacak. Küçüksu Mesire Alanı Göksu’da yapılacak etkinlikler 17:00’da İlelebet: Bir Atatürk Hikayesi isimli tiyatro oyunu ile başlayacak. Saat 19:00’da Zumba Dans Atölyesi’nin gösterisinin ardından saat 21:30’da Redd konseri olacak.

Gündem Haberleri