İBB Ramazan Kolisi Ve Erzak Yardımı 2022! Başvuru Nasıl Yapılır, İstanbul'da Gıda Yardımı Nasıl Alınır?

Ramazan ayının başlamasına günler kala Ramazan kolisi erzak yardımları araştırılıyor. İBB Ramazan kolisi erzak yardımı başvurusu nasıl yapılır? İşte 2022 İBB Ramazan kolisi yardım başvurusu yolu...

Türkiye'de Ramazan ayının heyecanı yaşanmaya başlandı. İnsanlar Ramazan ayında ibadetlerini yapacakları için büyük bir sevinçle bekleyişe geçerken ihtiyaç sahibi vatandaşlar ise kara kara düşünüyorlar. Yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı çok sayıda vatandaş erzak yardımlarını araştırmaya başladılar. İstanbul gibi milyonlarca ihtiyaç sahibinin yaşadığı bir kentte ise ramazan kolisi ve erzak yardımları çok daha ön plana çıktı. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ramazan kolisi yardımı yapacak mı? İBB erzak yardımı başvurusu nereden ve nasıl yapılabilir?

İBB'DEN RAMAZAN KOLİSİ YARDIMI BAŞLIYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi İstanbul'da en fazla Ramazan kolisi dağıtacak kurumların başında gelecek. İhtiyaç sahibi vatandaşlara yardımcı olunabilmesi ve Ramazan ayını huzur içerisinde geçirebilmeleri için İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan kolisi dağıtılacak. İhtiyaç sahiplerini tespit eden İBB bu şekilde bu insanların sıkıntıya düşmeden Ramazan ayını geçirebilmeleri amacıyla erzak yardımı yapacak.

RAMAZAN AYINDA YARDIMLAŞMA ARTIYOR

Ramazan ayında o ayın ruhuna uygun bir şekilde insanlar arasında yardımlaşma duyguları en üst seviyede yaşanıyor. Bu maksatla hem vatandaşlar hem de kurumlar Ramazan ayı yardımları için son hazırlıklarını tamamladılar. istanbul Büyükşehir Belediyesi de il genelinde onbinlerce Ramazan kolisini ihtiyaç sahiplerine dağıtacak. Dağıtılacak olan bu Ramazan kolilerinin içerisinde çeşitli gıda ürünleri bulunacak. Bu gıda ürünleri ile ihtiyaç sahipleri ailelerinin gıda ihtiyaçlarını herhangi bir maddi külfete gerek kalmadan karşılayabilecekler.

İBB RAMAZAN KOLİSİ VE ERZAK YARDIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Ramazan kolisi ve erzak yardımı almak isteyenler kendilerine sağlanan bu imkandan yararlanmak için başvuru imkanlarını araştırıyorlar. Öncelikle bu konu hakkında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'Nin birimleri ile iletişime geçilerek bilgi alınması gerekiyor. Ayrıca İBB'nin sosyal yardım başvurularını kabul ettiği internet sitesi üzerinden online başvuru da yapılabiliyor. Bu şekilde İBB'nin sosyal yardımlarından yararlanabilmek için başvuru aşaması geçiliyor. İBB alınan başvuruları değerlendirdikten sonra hızlı bir şekilde ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen vatandaşlara Ramazan kolisi ve erzak yardımlarını ulaştırıyor.

Öte yandan İstanbul'da ilçe belediyeleri de ihtiyaç sahiplerine Ramazan kolisi ve erzak yardımında bulunuyorlar. Bunun için ilçe belediyeleri ile iletişime geçilip ayrıntılı bilgi alınması gerekiyor.

Emlak365.com

Gündem Haberleri