İbo Show 2022 İle Ekrana Dönen İbrahim Tatlıses Emlak Serveti Mal Varlığı Listesiyle Ağızları Açık Bıraktı

İbo Show yeni bölüm konukları açıklanırken İbrahim Tatlıses bir kere daha mal varlığı ile gündeme geldi. İbrahim Tatlıses'in malvarlığı, toplam serveti ne kadar, kaç TL, emlak zengini ünlüler kimler?

İnşaatlarda çalıştığı dönemde sesi ile fark edilen ve film gibi bir başarı hikayesine imza atarak şöhret basamaklarını hızla tırmanan İbrahim Tatlıses Star TV'de yayımlanan İbo Show programı ile ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. 2022 senesine damga vuran imparator 37. bölüm programı ile ekranlara muhteşem bir dönüş yapacak.

İbo Show yeni bölüm konukları arasında Kurban Olduğum şarkısı ile ünlenen Uğur Akkuş 'un da yer alması heyecan yaratmıştı. İbo Show programının bu akşam 37. bölümü yayımlanacak. İbrahim Tatlıses yeni bölüm fragmanını yayımlanması ile bir kere daha adından söz ettirirken özellikle de mal varlığı merak ediliyordu. Peki, İbrahim Tatlıses'in malvarlığı, toplam serveti ne kadar, kaç TL, emlak zengini mi, kaç evi, oteli var?

İBRAHİM TATLISES'İN MAL VARLIĞI, TOPLAM SERVETİ NE KADAR, KAÇ EVİ VAR?

Uğradığı silahlı saldırı sonucunda başına aldığı kurşun yarasına rağmen hayata tutunmayı başaran ve son derece zorlu bir tedavi süreci atlattıktan sonra ekranlara dönüş yapan İbrahim Tatlıses bir kere daha mal varlığı ile gündeme geldi. Uzun süredir beraber olduğu Yasemin Şefkatli ile evlenen oğlu İdo Tatlıses'e hediye ettiği milyonluk ev ile uzun süre konuşulan İbrahim Tatlıses tam bir emlak imparatoru çıkmıştı.

Ünlü olmadan önce inşaatlarda çalışan İbrahim Tatlıses kaset, albüm, film ve sahne çalışmalarından elde ettiği kazançların büyük bir bölümünü inşaat projeleri ve konut, arsa yatırımı ile değerlendirmeyi tercih etmişti. İbrahim Tatlıses'in kendisine ait ulusal yayın yapan Tempo TV kanalı bulunurken buna ek olarak Bodrum Bitez'de 48 daireli Tatlıses Paradise apart oteli, Bodrum Bitez'de 6.5 dönüm üzerine denize sıfır 26 odalı Golo Beach Hotel, Seyrantepe'de 1.5 dönüm arsası ve bu arsa üzerinde kurulu bulunan kebap salonu var.

TV Binası, memleketi olan Şanlıurfa'da çok sayıda evi, apartman dairesi ve arsası olan ünlü türkücünün İstanbul'da 5 kebap salonu, farklı lüks konut projelerinde çok sayıda dairesi, 1 teknesi, çok sayıda lüks aracı da bulunuyor.

İBO SHOW UĞUR KARAKUŞ 37. BÖLÜM 23 MART 2022 FRAGMANI

Program saat 20:00 itibari ile başlayacak.

Gündem Haberleri