İdo'dan Sevgilisine Büyük Jest!

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli aşkı doludizgin devam ediyor. En son İdo Tatlıses’in Yasemin Şefkatli’nin fotoğrafının altın yazdığı yorumla.

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli aşkı doludizgin devam ediyor. En son İdo Tatlıses’in Yasemin Şefkatli’nin fotoğrafının altın yazdığı yorumla

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli aşkı doludizgin devam ediyor. En son İdo Tatlıses’in Yasemin Şefkatli’nin fotoğrafının altın yazdığı yorumla gündeme gelen çift bu seferde İdo Tatlıses’in sevgilisi Yasemin Şefkatli’nin doğum gününü duygu dolu mesajla instagramda kutlamasıyla gündeme geldi.

2017’den bu yana birlikte olan çift herkesin dilinden düşmeyen bir aşk yaşamaya devam ediyor. İşte İdo Tatlıses’in sevgilisi Yasemin Şefkatli’ yazdığı aşk dolu satırlar…



İdo Tatlıses’ten Segilisi Yasemin Şefkatli’ye Doğum Günü Mesajı!





Aşkını yaşamaktan ve göstermekten çekinmeyen İdo Tatlıses bu seferde aşkını instagramdan sevgilisi Yasemin Şefkatli’nin doğum gününü romantik bir şekilde kutlayarak gösterdi. İdo Tatlıses’in sevgilisine yazdığı duygu dolu satırlar ise şöyle; "Biliyor musun sevgilim, ocak kelimesi eski Türkçede “ateş tutuşturmak” anlamına geliyormuş. Ben bilmiyordum sayende öğrendim. Birçok şey gibi. Misal; sadece yedi ana renkten değil, milyarlarca ara renkten, ayrıntıdan oluştuğu ve bütün gizemini tam da bu ayrıntılardan aldığı gibi… Ocak ayı senin doğduğun ay. Ve senin doğduğun günü içinde barındırdığı için benim için kutlu ay olan ocak “ateş tutuşturmak” manasına geliyormuş. Ateş, yanmak ve tutuşmak gibi kelimeler, içinde bulunduğum durumla, bana hissettirdiklerinle öyle güzel örtüşüyor ki, bu durumu sadece tesadüf deyip geçiştirmek çok da içime sinmiyor doğrusu. Sana olan hislerimi anlatabilmek için ne kadar çabalarsam çabalıyım başarılı olamayacağını biliyorum. Çünkü insan bazen öyle duygular hisseder ki dünyadaki hiçbir dil bu duyguları anlatmaya yetmez. Belki de bu duyguları anlatabilmek veya paylaşabilmek için yeni bir dil yaratmak gerekir. Bilmiyorum. Tıpkı zamanın belli bir anını yaşamımın tamamına yayabilmek gibi hayallerimi gerçeğe dönüştürüp dönüştüremeyeceğimi bilemediğim gibi. Bildiğim tek şey bugün Ocak 24 ve senin doğum günün. Şu azıcık hayatımızın, birlikte geçirdiğimiz kısacık diliminde bana kattığın koskoca şeyler için çok teşekkür ederim. İyi ki doğdun. İyi ki varsın.”



Peki, İdo Tatlıses’in Sevgilisi Yasemin Şefkatli Kimdir?





2017’nin Ağustos ayından bu yana ise İdo Tatlıses ile beraber olan Yasemin Şefkatli 24 Ocak 1992 İstanbul doğumlu, İstek Özel Semiha Şakir Lisesi mezunudur. Modellik ve mankenlik yapan Yasemin Şefkatli İstanbul Beşiktaş’ta yaşamını sürdürmektedir.



Gündem Haberleri