İhbar Üzerine Aradıkları Araçta Çıkan Manzara Polisleri Şoke Etti

Amerika Birleşik Devletlerinde yaşanan olay duyanları şoke etti. Polise bir araçtan çığlık sesleri yükseldiğine dair bir ihbar geldi. İhbarı değerlendiren polis ekipleri vatandaşın bahsettiği aracı kontrol etmeye gitti. Polis ekipleri adrese vardıklarında gördükleri manzara karşısında şoke oldu.

Amerika Birleşik Devletlerinde yaşanan bir olay herkesi şaşkına çevirdi. Bir araçtan çığlık sesleri duyan vatandaşlar polisi arayarak yardım istedi. Polis ekipleri ise vakit kaybetmeden vatandaşın ihbar ettiği aracı kontrol etmeye gitti. Polis araçta iki kişinin ilişkiye girdiğini görünce şaşkına döndü. Ancak asıl şaşkınlık yaratan olay bu değildi.

911'e gelen ihbar üzerine kontrol edilen ihbarda bahsi geçen aracın içinde ilişkiye giren kişiler polis çıktı. Kontrole giden polisler meslektaşlarını o vaziyette görünce kısa süreli bir şok yaşadı. Otoparkta ilişkiye giren polisler rapor edilmezken, daha önce de aynı kişilerin bu ilişki yüzünden sorun yaşadığı öğrenildi.

New York'ta Polisler Polisleri Uygunsuz Vaziyette Yakaladı

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinde eşine az rastlanır bir olay yaşandı. Vatandaşlar otoparkta park halinde bulunan bir araçtan çığlık sesleri yükseldiğini duydu. Sesler uzun süre devam edince vatandaşlar 911'i arayarak durumu bildirdi.

Polis ekipleri gelen ihbarı değerlendirdi ve şüpheli aracı kontrol etmek üzere vatandaşların verdiği adrese doğru yola çıktı. Polis ekipleri adrese vardığında onları çok ilginç bir sürpriz bekliyordu. Polis aracı kontrol etmek için yanaştığında sesler hala devam ediyordu.

Polis ekipleri aracın kapısını açtığında ise çok ilginç bir manzarayla karşılaştı. Otoparkta duran araçta iki kişi ilişkiye giriyordu. Bu manzara karşısında şaşkına dönen polis ekipleri, araçta ilişkiye giren kişilerin kimliğini öğrendiğinde asıl şoku yaşadı. Otoparkta ilişkiye girenlerin ikisi de polis memuruydu. 

İkisi de Evli Çıktı

Her ne kadar aracı kontrol etmek için gelen polis ekipleri olayla alakalı bir rapor tutmasa da kısa sürede herkes olaydan haberdar oldu. Yerel basında çıkan haberlere göre, ilişkiye giren polislerin ikisinin de evli olduğu ve yasak aşk yaşadıkları iddia edildi.

Yine yerel gazetede çıkan bir habere göre, araçta ilişkiye giren polislerden kadın olanının eşi birkaç ay önce durumu öğrenmiş ve karısının yasak aşk yaşadığı polisi bulmak için polis merkezini basmıştı. Polis merkezinde olay çıkaran öfkeli kocanın, ofis malzemelerine zarar verdiği öğrenildi.

Aracı kontrol etmeye gelen polisler o an tutanak tutmamasına rağmen iki polis hakkında soruşturma açıldı. Ancak polisler araçta ilişkiye girdiklerini reddetti.

Gündem Haberleri