İkinci Doğu Ekspresi Projesi Yolda!

Sadece Ankara'dan hareket eden Doğu Ekspresi yerli ve yabancı turistlerden büyük ilgi görüyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı harekete geçti. İkinci Doğu Ekspresi projesi yolda.

Sadece Ankara'dan hareket eden Doğu Ekspresi yerli ve yabancı turistlerden büyük ilgi görüyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı harekete geçti. İkinci Doğu Ekspresi projesi yolda.

Sadece Ankara'dan hareket eden Doğu Ekspresi adlı tren ulaşıma geçtiği günden itibaren yerli ve yabancı turistlerden oldukca yoğun bir ilgi gördü. Son durağı Kars olan tren'de Karslılar yoğunluk nedeniye memleketlerine gidememekten muzdarip hale gelmişti. Türkiye Cumhuriyeti Demiryolları Dairesi harekete geçti.



TCDD'nin Doğu Ekspresi Treni Hangi Güzergahlardan Geçiyor?



Türkiye Cumhuriyeti Demiryolları Dairesinin Doğu Ekspresi treni Ankara'dan başlayıp Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Erzincan, Erzurum, Kars istikametlerinden geçiyor. Bilet satışlarından çıkarılan İl'den sonuçlara göre sadece iş , eğitim. sağlık gibi... sebeplerden dolayı değil o yolculuğu yaşayabilmek için Türkiye'nin her köşesinden hatta yabancı turistlerin deneyim etmek istedikleri yolculuk haline geldi. Doğu Ekspresi tren yolculuğu yaklaşık 24.5 saat içerisinde sona eriliyor.



Doğu Ekspresi Treni İçerisinde Neler Var?



Yatak olabilen 4 kişilik örtülü kuşetli vagon, buzdolabı, masa iki kişilik yataklı vagonlar, lavabo, yemek yemeklik alanlar yer alıyor.



İkinci Doğu Ekspresi Projesi Detayları!



Vatandaşlardan gelen yoğun ilgi ve talep üzerine ikinci Doğu Ekspresi için hazırlıklar başladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın yürüttüğü proje yine Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan ilk açıklamalar göre ikinci Doğu Ekspresi treninde sadece yataklı vagonlar olacak.



Doğu Ekspresi Tren Fiyatları Ne Durumda Zam Var mı?



İkinci Doğu Ekspresi çalışmalarında başlamasıyla beraber vatandaş zor bilet bulduğuDoğu Ekspresi Tren yolculuğunun kaç Türk Lirası olduğunu, ikinci trenle bereber zam gelip gelmeyeceği konusunda meraklı bir durum içeri,sinde. Türkiye Cumhuriyeti Demiryolları Dairesinin Taşımacılık kamuda gelirleri artırma nedeniyle fiyatların artabileceğinin mesajını verdi. Fakat Ulaştırma Bakanı bu zamı yıl sonuna kadar yapmamayı düşündüğünü ifade etti.



Emlak365.com



Gündem Haberleri