İl Sağlık Müdürlüğüne Atanan Erhan Berk Kimdir, Daha Önceki Görevi Neydi?

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan düzenleme ile Malatya İl Sağlık Müdürlüğü'ne Erhan Berk atandı. Erhan Berk kimdir, nereli, önceki görevi neydi?

Malatya İl Sağlık Müdürlüğü'ne, Battalgazi Devlet Hastanesi'nde vekaleten başhekim olarak görev yapan Öğretim Üyesi Uzman Dr. Erhan Berk getirildi. Kararın açıklanmasının ardından Erhan Berk kimdir, nereli, kaç yaşında, daha önceki görevi neydi araştırılmaya başlandı. Berk'in Malatya Sağlık Müdürü olarak atanması sağlık camiasında sevinç ile karşılandı.

ERHAN BERK KİMDİR?

1977 Malatya doğumlu olan Erhan Berk, ilk, orta ve lise eğitimini Malatya'da tamamladı. 2022 yılında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 2022 ile 2004 yılları arasında mecburi hizmetini Van Başkale'de tamamladı. 2009 yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanlığı eğitimini bitirdi.

2009-2012 yılları arasında Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesin' de Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak çalıştı. 2012-2014 yılları arasında aynı hastanede Başhekimlik görevini yaptı. 2014-2017 yılları arasında Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhekimlik yaptı.

Battalgazi Devlet Hastanesi'nde Vekalet Başhekimlik yapan Dr. Öğretim Üyesi Erhan Berk, 28 Haziran 2022 tarihinde Sağlık Bakanlığı tarafından Malatya İl Sağlık Müdürlüğüne atandı. Dr. Öğretim Üyesi Erhan Berk evli ve 2 çocuk babası. Malatya’nın tüm hastanelerinin kurulmasında büyük emekleri olan Öğretim Üyesi Uzman Dr. Erhan Berk ailesi ve Sülalesi Malatya’da yaşıyor. Erhan Berk'in Babası Mısır Çarşısının en eski esnaflarından.

MART AYINDA VEKALETEN BAŞHEKİMİ OLMUŞTU

25 Mart 2022 tarihinde Dr. Erhan Berk Malatya Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimlik görevine getirilmişti.

Gündem Haberleri