İlyas Salman'dan Skandal Sözler! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Oy Verenlere Hakaret Etti!

Türk sinemasının ünlü oyuncusu İlyas Salman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiriken ona oy veren vatandaşlara yönelik kullandığı skandal ifadeler ile gündem oldu.

Türk sinemasının ünlü oyuncusu İlyas Salman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiriken ona oy veren vatandaşlara yönelik kullandığı skandal ifadeler ile gündem oldu.

Türk sinemasında sayısız filmde oynayan ve önemli bir yere sahip olan oyuncu İlyas Salman sanatı ile değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirirken ona oy verenlere karşı kullandığı ifadelerle gündem oldu.



ŞENER ŞEN'İ ELEŞTİRİRKEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A OY VERENLERE HAKARET ETTİ!



Bir televizyon kanalında programa katılan İlyas Salman, Türk sinemasının yaşayan efsanesi olan Şener Şen'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden ödül almasını eleştirirken hızını alamadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy veren vatandaşlara hakaret eden İlyas Salman gündeme bomba gibi düştü.



Programda açıklama yapan İlyas Salman, “Recep Tayyip Erdoğan bana bir ödül verse, dünyanın en büyük ödülünü verse yanına da dağlar dolusu para koysa ben gidip Recep Tayyip Erdoğan'dan ödül almam. Çünkü ödülü bu akılsız halkın verdiği oylarla aldızatan ama o ödülü kötü kullandı.” dedi.



CEHENNEMİ TERCİH EDERDİM!



İlyas Salman aynı programda dini inancına yönelik de açıklama yaparak, “Benim ölüm korkum var. Çünkü öbür dünyaya yani ahirete inanmıyorum. Mümkün olduğu kadar bir gün daha fazla yaşamak istiyorum. Çünkü sonumuz toprak olacak. Keşke cennet ve cehennem olsaydı. Ben o zaman cehennemi tercih ederdim.” dedi.



İlyas Salman'ın eleştirdiği Şener Şen, 2016 yılında Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülü'nü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden almıştı.



Emlak365.com

Gündem Haberleri