İmamoğlu'na yüklenen Fatih Erbakan Cumhurbaşkanı adayını duyurdu!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, gönlünde yatan cumhurbaşkanı adayını açıkladı. Erbakan'ın ikinci tur adayı ise bambaşka biri.

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi yaklaşırken adaylık tartışmaları günden güne büyüyor. Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı belliyken, muhalefet partilerinden oluşan 6'lı ittifak ise henüz bir adayda karar kılmadı.

Bu sırada diğer partilerden de birer birer adaylık açıklamaları geliyor. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, katıldığı bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu hakkında adaylık tartışmalarının fitilini ateşledi.

Ekrem İmamoğlu'na yüklendi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, son günlerde çok konuşulan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz gezisini eleştirdi. Kamuoyunda olay yaratan otobüs fotoğrafını değerlendiren Erbakan, İmamoğlu'nun İstanbul'a faydalı olması için seçildiğini hatırlatarak '' İstanbul bitmeden doğrudan doğruya Türkiye'yi yönetmeye talip olması yadırganıyor, tepki çekiyor '' diyerek tepkisini dile getirdi.

Erbakan, Cumhurbaşkanı adayını açıkladı

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili daha önce de çeşitli açıklamalarda bulunan Fatih Erbakan, gönlünde yatan adayı açıkladı. Millet İttifakı'nın adayının Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olması gerektiğini açıklayan Erbakan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da açık kapı bırakmayı ihmal etmedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması halinde gerekli şartlar ortaya koyulursa Recep Tayyip Erdoğan'ı parti olarak destekleyebileceklerini söyledi.

Öte yandan Fatih Erbakan, adaylığına kesin gözüyle bakılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun adaylığını dile getirmedi.

Emlak365.com

Gündem Haberleri