İmparator İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e şok sözler: E be geri zekalılar...

Kafasına kurşun saplanmasından sonra uzun bir süre hayatta kalma mücadelesi veren ve nihayet sahnelere geri dönen İmparator İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde bir organizasyon kapsamında şarkılarını seslendirdi. Sahneden hayranlarına seslenen Tatlıses, herkesi şoke eden açıklamalarda bulundu.

İnşaatlarda çalışarak hayatını kazanırken bir anda keşfedilen ve kısa süre sonra güçlü sesi sayesinde yapımcıları peşinden koşturmayı başaran İbrahim Tatlıses, şarkıcılık ile parlayan yıldızını film sahnelerinde de sürdürdü. Meslek hayatı boyunca birçok film projesinde yer alan İbrahim Tatlıses, yıllar geçse de eskimeyen sesi ile milyonlarca kişinin hayranlığını kazanmayı başardı.

Geçtiğimiz yıllarda uğradığı silahlı saldırı sonucunda kafasına kurşun isabet eden ve o dönem içerisinde hem hayranlarını hem de sanat camiasını üzüntüye boğan ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, “imkansız” denileni başardı ve kafasına isabet eden kurşuna rağmen hayatta kaldı. Yoğun bir tedavi sürecinden sonra minimum hasar ile hayat döndürülen İbrahim Tatlıses, bir sağlık durumundan ötürü bir süreliğine ara vermiş olduğu sahnelere, geçtiğimiz yıllarda geri döndü. Öyle ki dönüşü ile birlikte yıllar önce sunduğu İbo Show’a da tekrar başlayarak hayranlarını sevince boğdu.

Bir süredir sahne alan ve uzun bir aranın ardından hayranları ile hasret gideren İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde bir organizasyon kapsamında sahneye çıkarak şarkılarını seslendirdi. Şarkı aralarında hayranları ile sohbet eden İbrahim Tatlıses, bir ara akıl almaz cümleler sarfetti. Tatlıses’in sözlerinin hedefinde ise isim vermese de büyük oğlu Ahmet Tatlıses yer aldı.

ORGANİZASYONDA ŞARKI SÖYLEDİ!

Geçtiğimiz günlerde Demirören Medya Grubu ve Poll Production iş birliğinde düzenlenen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri organizasyonu kapsamında sahne alan İmparator İbrahim Tatlıses, kendisini dinlemeye gelen her yaştan hayranına unutulmaz dakikalar yaşattı. Yıllara ve geçirdiği rahatsızlıklara rağmen sesinin gücünden bir şey kaybetmeyen Tatlıses, neşesi ile de dikkat çekti.

AKIL ALMAZ SÖZLER!

Bir ara hayranları ile sohbet eden Tatlıses, akıl almaz cümleler sarfederek herkesi şaşkına çevirdi. Tatlıses şu ifadeleri kullandı: “Akli dengemden şüphe ediyorlarmış. E be geri zekalılar, akli dengesi yerinde olmayan insan bunca şarkı sözünü ezberleyebilir mi?”

OĞLUNU HEDEF ALDI!

Tatlıses’in açıklamalarına anlam veremeyen dinleyiciler, şaşkınlık yaşadı. İbrahim Tatlıses’in, geçtiğimiz günlerde kendisi ile ilgili “akıl sağlığı ile ilgili şüphelerim var” açıklamalarında bulunan oğlu Ahmet Tatlıses’i hedef aldığı düşünüldü.

Gündem Haberleri