ING Bank çöktü mü, mobil şube neden çalışmıyor, internet bağlantı problemi nedir, nasıl çözülür, internet şubesi niye girilmiyor?

ING Bank mobil şube uygulaması ve internet şubesi giriş sorunları yaşıyor. ING Bank çöktü mü, neden girilmiyor, internet bağlantı problemi nasıl çözülür, genel arıza mı var?

Bankaların internet sitesi, mobil şube ve internet bankacılığı işlemlerini kullanan kişilerin sayısı her geçen gün artmaya devam ederken yaşanan artış sık sık sistemlerin çökmesine neden oluyor. Geride bıraktığımız günlerde aynı gün Vakıfbank, Halkbank ve Akbank internet şubelerinde sorun yaşanırken bugünde ING Bank mobil şube uygulamasında giriş sorunu yaşandığı belirtiliyor. 

ING Bank müşterileri yaklaşık 1 saattir Akbank mobil şube ve ING Trader sistemine giriş yapmak istediklerinde sorunlar yaşadıklarını belirtiyorlar. Borsada seans açılışı ile beraber başlayan sorunlar nedeni ile yatırımını bu banka üzerinden yöneten kişiler mağduriyet yaşadıklarını belirterek sosyal medyada tepki gösterdiler. 

SON DAKİKA: ING BANK ÇÖKTÜ!

Borsanın işlemlere açılması ile beraber hesaplarda büyük bir yoğunluk olduğu belirtilirken yaşanan sorunun bu yoğunluktan dolayı kaynaklanabileceği belirtiliyor. Konu hakkında ING Bank tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmazken arızanın anlık bir sorun mu olduğu ya da Türkiye geneli bir arıza mı olduğu konusu da netlik kazanmadı. 

Sosyal medya hesabı üzerinden ekran görüntüsü paylaşarak sisteme giremediğini belirten kişilerin sayıları artarken pek çok kişinin yaşanan sorundan etkilendiği görüldü. 

ING Bank müşteri hizmetleri telefon numarasının da yoğun arama sonucu kilitlendiği belirtilirken "İnternet bağlantı problemi yaşıyorsunuz, lütfen telefonunuzun ayarlarını kontrol edin" hatası alan kişilerin telefonlarının ayar bölümüne müdahale etmemesi, ayarlarını değiştirmemesi ve bir süre sonra yeniden sisteme girmeye denemeleri uyarısı yapıldı. 

Gündem Haberleri