İnşaat Firmaları Çok Sayıda Kadroda Yüzlerce Personel Arıyor

Kış döneminde devam eden konut ve diğer inşaat projeleri için firmalar personel arayışı içerisindeler. Firmaların yayımladıkları son duyurular ve inşaat sektörü iş ilanları başvuru adresleri haberimizde.

Kış döneminde devam eden konut ve diğer inşaat projeleri için firmalar personel arayışı içerisindeler. Firmaların yayımladıkları son duyurular ve inşaat sektörü iş ilanları başvuru adresleri haberimizde.

İnşaat sektöründe çalışmak isteyen vatandaşlar için yeni ilanlar İŞKUR'un iş ilanları sitesinde yayımlanmaya başladı. Firmaların Aralık ayı başında yayımladıkları ve başvuru süreci dolan ilanların yerine yeni dönem duyurular eklendi. Çok sayıda firma Türkiye geneli onlarca şehirde personel alımı yapacaklarını ilan ettiler. Firmaları yayımladıkları bu duyurular, açık kadrolar ve başvuru şartları şu şekilde;

İNŞAAT FİRMALARI İŞÇİ, TEKNİKER, MÜHENDİS ALIMI YAPACAKLAR

İnşaat firmaları tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında en fazla alım ilanı bulunan grup işçi kadroları. Vasıfsız işçi kadroları için çok sayıda duyuru İŞKUR'dan yayımlanırken bunun yanında teknik personel ile inşaat sektörünün çeşitli meslek alanlarında görevlendirmek üzere personel alımları yapılacağı da ilan edildi. Söz konusu duyurularda ayrıca en az ilkokul mezunu adayların başvuru yapabileceği adayların dışında lise, önlisans ve lisans düzeyinden mezun olan adayların başvuru yapabileceği pozisyonlar yer alıyor.

Açık Kadrolar ve Kontenjanlar

Beden İşçisi (İnşaat) 82

Diğer Boyacılar (İnşaat Ve Bakım Hariç) 2

Diğer İnşaat Teknisyenleri 9

İnşaat Ustası 4

İnşaat Boyacısı/Boyacı 17

İnşaat Demiri Bağlama Ustası 2

İnşaat Elemanları Kalıpçısı (Elle) 3

İnşaat İşçisi 17

İnşaat Kalfası (Genel) 4

İnşaat Mühendisi 56

İnşaat Teknolojisi Teknikeri 33

İnşaat Teknolojisi Teknisyeni 8

Şantiye Şefi-İnşaat 5

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN YAPILACAK

Yukarıda yer alan kadroların tamamı İŞKUR ilan arama sayfasında yer alan duyurularda bulunan açık pozisyonlar. Bu kadrolar için başvuru yapacak adaylar öncelikle İŞKUR'un üyelik sistemi ile sisteme giriş yapacaklar. Daha sonra hangi kadrodan personel alım ilanı arıyorlarsa o kadroya göre arama yapacaklar ve kendilerine uygun ilana elektronik başvuru yapabilecekler.

Emlak365.com

Gündem Haberleri