İnşaata Götürdüğü Çocuğun Burnunu Kırıp Telefonunu Gasp Etti

Samsun'da yaşanan olayda bir şahıs konuşacağız diyerek kandırdığı çocuğu inşaat halindeki bir binaya götürdü. Burada kandırdığı çocuğa kafa atarak burnunu kıran şahıs, darp ettiği çocuğun cep telefonunu da alarak kayıplara karıştı. Polisin titiz çalışması sonucu gaspçı kıskıvrak yakalandı.

Samsun'da bir şahıs konuşacağız diyerek bir çocuğu kandırdı. 16 yaşındaki çocuğu inşaat halindeki bir binaya götüren şahıs, burada çocuğu darp ederek cep telefonunu zorla aldı. Çocuğun şikayeti üzerine harekete geçen polis ekipleri şahsı kıskıvrak yakaladı.

Tanımadığı şahıs tarafından kandırılarak inşaata götürülen çocuk, şahsın kafa ve yumruk darbelerine maruz kaldı. Burnu kırılan çocuk, korku dolu anlar yaşarken cep telefonunu da kaptırdı. Polis tarafından yakalanan gaspçı adliyeye sevk edilirken, cep telefonu ise çocuğa teslim edildi.

Gasp Ettiği Çocuğun Burnunu Kırdı

Olay Samsun'un İlkadım ilçesinde yaşandı. Bir şahıs yolda gördüğü 16 yaşında bir çocukla konuşmaya başladı. Çocuğu konuşacağız bahanesiyle inşaat halindeki 4 katlı bir binaya götüren şahıs, burada çocuğa kafa attı. Kafayla çocuğun burnunu kıran o şahıs aynı zamanda yumruklarla da çocuğu darp etti.

Gaspçının saldırısıyla kanlar içinde kalan 16 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. İhbar üzerine hastanede çocuğun ifadesini alan polis, onu hastanelik eden gaspçıyı yakalamak için çalışma başlattı. Çocuğun ifadesi ve bölgede yapılan çalışma ile birlikte gaspçının kimliği tespit edildi. 

Gasp Ettiği Telefon Üzerinden Çıktı

Polisin titiz çalışması neticesinde kimliği belirlenen şahsın 21 yaşındaki E. E. S. olduğu anlaşıldı. Polis 16 yaşındaki çocuğun hem burnunu kıran hem de cep telefonunu zorla alan şahsı yakalamak için çalışma başlattı. 

Polis, kimliği belirlenen şahsı kısa sürede yakaladı. E. E. S. isimli gaspçı yakalandığında, 16 yaşındaki çocuğu darp ederek zorla elinden aldığı cep telefonu da üzerinden çıktı. E. E. S. isimli şahıs ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken, talihsiz çocuğun telefonu da kendisine teslim edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan E. E. S. Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

Gündem Haberleri