Instagram'da feedback required hatası çıkıyor ne yapmalıyım, neden olur?

Instagram kullanıcıları güne feedback required hatası alarak başladı. Uygulamaya erişimde sorun yaşayan kişiler feed back required hatası nedir, nasıl çözülür araştırıyor.

Sosyal medyanın en çok kullanılan uygulamalarından biri olan Instagram'a girmek isteyen kullanıcılar, bugün '' Feedback required '' hatası ile karşılaştı. Instagram'da akış yenileme sorunu yaşayanlar, bu hatanın nasıl çözüleceği ve neden olduğu ile ilgili araştırma yapıyor.

Instagram Feedback Required hatası nasıl düzelir, neden çıkıyor?

Bugün itibariyle Instagram kullanıcılarının feedback required hatası ile ilgili araştırma sayıları artış gösterdi. Uygulamaya erişimde problem yaşayanlar sorunun kaynağını araştırıyor.

Instagram için son 24 saatte bildirilen kesintilere göre, son 1-2 saat içerisinde çok sayıda kesinti rapıru olduğu ve aynı kesintilerin gün içerisinde yaşandığı görüldü. Instagram'da feedback rquired hatası alan kişilerin, IP adresinin geçici olarak bloke edildiği öğrenildi.

İnternet bağlantı ağını değiştirdiğinizde mevcut IP adresiniz de değişecektir. Bu hatanın kesin çözümü ağı değiştirmektir. iPhone kullanıcılar, WiFi bağlantısını açıp kapattıklarında ya da yeniden ağ şifresi girdiğinde telefonlarını yeniden başlatarak sorunu çözebilirler.

Uygulamada sabah saatlerinden itibaren karşılaşılan bu soruni IP adresinin bloke edildiği anlamı taşıyor. Son 24 saatte bildirilen kesintilere göre, gün içerisinde uygulamada çok sayıda kesintinin rapor edildiği ifade etmekle birlikte kullanıcıların büyük bir çoğunluğu feedback required sorunu yaşıyor. Uygulamaya erişimi kısıtlanan kişiler, ağ bağlantılarını değiştirdiklerinde ve sonrasında telefonlarını yeniden başlattıklarında sorunun çözümüne ulaşacaklar.

Gündem Haberleri