iPhone 13 Ne Zaman Çıkacak, Teknik Özellikleri Neler? İşte iPhone 13 Türkiye Satış Fiyatı

Teknoloji tutkunlarının merakla bekledikleri iPhone 13 serisinin çıkacağı tarih netleşti. İPhone 13 fiyatı ne kadar olacak, iPhone 13 ne zaman çıkacak, iPhone 13 ne zaman tanıtılacak?

Dünyanın teknoloji devi Apple markasından iyi haberler gelmeye başladı. İPhone 13 ailesinin ne zaman tanıtılacağına dair bilgiler belli olmaya başladı. Cep telefonlarını değiştirmek isteyenlerin merakla beklediği iPhone 13 tanıtım etklinliği ne zaman yapılacak? İşte iPhone 13 serisi için tüm merak edilen bilgiler...

İPHONE 13 SERİSİ NE ZAMAN TANITILACAK?

Apple firmasından verilen bilgilere görer herhangi bir son dakika aksiliği yaşanmadıkça iPhone 13 tanıtımı 14 Eylül'de gerçekleştirilecek. Düzenlenecek olan dev etkinlik ile 4 ayrı cihazın tanıtımı yapılacak. Geçtiğimiz yıllara ek olarak da bu yıl mini takılı iPhone da telefon seçeneği olarak seri içerisinde yerini alacak.

İPHONE 13 FİYATI NE KADAR OLACAK?

İPhone 13 satın almak isteyenlerin en çok merak ettikleri konu fiyatının ne kadar olacağı oluyor. Bu konuda da ön bilgiler geldi. Buna göre iPhone 13 Pro Max model cihazın satış fiyatı Türkiye'de 36 Bin TL'ye satılacak. 1 TB depolama alanına sahip olacak olan bu cihaz için sızdırılan fiyat şaşkınlık yarattı. Ancak resmi fiyatların açıklanması için 14 Eylül'deki iPhone 13 serisi tanıtım töreninin yapılması gerekiyor.

Öte yandan sızan bilgilere göre bu yıl iPhone 13 serisinde bir de pem cihaz yer alacak. Ancak bu cihazın fiyatı 36 Bin TL'nin de üzerinde olacak. Çünkü üretim aşamasında ciddi sorunlar bulunuyor. Diğer cihazlara göre zor üretilebilen bu cihazın daha yüksek bir fiyatla satılacağına dair bilgiler sızdırıldı.

İPHONE 13 TEKNİK ÖZELLİKLERİ NELER?

İPhone 13 serisinin en bariz özelliği kamera modülü olacak. Bu modül ile büyük ve gelişmiş görüntülerin kaydedilmesine imkan sağlanıyor. Ayrıca cihazın çentik tasarımında da küçülmeye gidiliyor.

İPhone 13 serisi çelik çerçevelerin yanında ek olarak gelişmiş lens ve modüllere sahip olacak. Bu serinin iPhone 13 yerine iPhone 12S olarak adlandırılacağı iddia ediliyor.

İPhone 13 Pro Mox bataryası daha gelişmiş olacak. 12'deki versiyona göre 665 mAh daha fazla kapasiteye sahip olacak. Böylelikle batarya yüzde 15 daha uzun ömürlü olacak.

Gündem Haberleri