iPhone 13 Tanıtımı Yapıldı! iPhone 13 Pro Max Türkiye Fiyatı Ne Olacak?

Apple'ın uzun zamandır beklenen lansmanı dün gerçekleşti. iPhone 13 modeli için fiyatlar ve özellikler merak edilirken özellikle yeni telefonların Türkiye fiyatı merak konusu oldu.

Apple akıllı telefon ailesine uzun zamandır merakla beklenen yeni telefonlarını da ekledi. Dün düzenlenen Apple lansmanı ile birlikte iPhone 13 ailesi sonunda tanıtıldı. Farklı modellerle piyasaya çıkan telefonların fiyatları da merak konusu oldu.

iPhone 13 Pro Max ailesinin hem özellikler hem de fiyat konusunda son derece iddialı olması bekleniyordu. Bu yıl yapılan lansman sonrasında bu özellikleri ile şaşırtmadığı belirlendi.

IPHONE 13 PRO MAX ÖZELLİKLERİ ORTAYA ÇIKTI

Uzun zamandır beklenen telefonun özellikleri de beklentilere değdi. Telefon modelinin çentiğinin küçüldüğü belirlendi. Grafit, altın, gümüş ve Sierra mavisinden oluşacak 4 farklı model belirlendi.

Telefonun ekranı ise şimdiye kadar tasarlanan telefonlardan çok daha güçlü bir ekrandan oluşuyor. Yeterli depolama alanının da bulunduğu Apple bu yıl sınırları biraz daha zorlayarak bu oranı 1TB’a kadar çıkarttı.

En çok telefonun kamerası merak ediliyor. Profesyonel fotoğraf çekecekler için etkili çözümler sunuyor. Üçlü bir kamera dizilimi bulunuyor. telefonun kamerasının bir önceki sürüme göre bakıldığı zaman az ışığın olduğu durumlarda 2.2 kata kadar görüntü iyileşme imkanı sunduğu belirtildi. Hem sarsıntılı anlarda bile daha pürüzsüz ve kaliteli fotoğraflarda çıkması amaçlanıyor.

Yeni modellerde telefonun ekranında 120 Hz ekran tazeleme hızı bulunuyor. diğer modellere göre ekranlarda bu yıl ciddi bir değişiklik yapıldığı görüldü.

IPHONE 13 PRO MAX TÜRKİYE FİYATI NEDİR?

iPhone 13 Pro Max Türkiye fiyatı hakkında çeşitli iddialar gündeme gelmişti. Bunun üzerine dolar bazında fiyat karşılaştırması yapıldığı zaman ortaya çıkan fiyatların oldukça yüksek olduğu belirlendi.

Farklı depolama alanlarına bakıldığı zaman 1 TB en yüksek depolama alanına sahip olan modelin fiyatının 22 bin 999 lira olduğu öğrenildi.

Gündem Haberleri