İş Arayanlara 4250, 5000, 5750 TL Maaşlı İşler! Pazartesi Başvuruları Meslek Meslek Listeler

Mart ayının son günlerinde Nisan'da iş arayanlar için birçok firma yaz dönemi duyurularını yayımladılar. Yüksek maaşla iş arayanlar için hangi meslek kollarında kaç personel arandığını yazdık.

Mart ayının tamamlanmasına sayılı günler kaldı. Bu dönemde işi olmayan ve iş arayanlar için asgari ücretle çalışmak üzere çok sayıda iş imkanı bulunuyor. Firmalar daha farklı kadrolarda ise çok yüksek maaşlı personeller arıyorlar. En az 4250 TL olan maaş olanaklarıyla yayımlanan iş ilanlarına başvurular ise İŞKUR'dan yapılacak. En az ilkokul mezunu olmak şartıyla yayımlanan işler dışında, lise ve önlisans, lisans mezunları için de çeşitli fırsatlar bulunuyor.

5750 TL MAAŞLI İŞLER BAŞVURULAR İŞKUR'DAN

İş arayanlar için yayımlanan duyuruların başında beden işçisi kadrosu geliyor. 81 il genelinde beden işçisi alımları için duyurular bulunurken okur yazar olmak bu meslek kadrosu için yeterli oluyor. Birçok firma bu alanda iş ilanı yayımlarken öğrenim şartı aramıyor. Beden işçisi kadrosu için yayımlanan iş ilanlarının çok büyük kısmı için asgari ücret ödeniyor. Ancak bazı firmalar bu alanda ağır işlerde görevlendirmek üzere personel aradıklarını ve çok daha yüksek tutarda ödeme yapacaklarını ilan ettiler.

Bu Meslek Gruplarında Yayımlanan İş İlanlarına Bir Bakın

Aşağıda Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan ve en fazla alım ilanına sahip olan iş ilanlarını yayımladık. Bu iş ilanlarının bazıları için maaş olanakları 5.500 TL, 6.000 TL seviyesine çıkıyor. Özel beceri gerektiren işlerde ise şehre firmaya ve çalışma durumuna göre bu rakam çok daha yukarı çıkabiliyor.

Beden İşçisi (Genel) 16085

Satış Danışmanı / Uzmanı 3020

Temizlik Görevlisi 2670

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi 1543 G

arson (Servis Elemanı) 1529

Güvenlik Görevlisi 974

Şoför-Yük Taşıma 884

Büro Memuru (Genel) 800

Sekreter 263

Çağrı Merkezi Elemanı 260

Yukarıda yer alan iş ilanlarına İŞKUR üzerinden ulaşabilirsiniz. Açık iş ilanları arama sayfasını açın meslek ve il kısmını doldurun. Diğer alanlar boş kalacak şekilde arama yapın bu şekilde tüm duyurulara ulaşabileceklesiniz. Firmaların duyuru metinlerinde hangi şartlarla personel alımı olacağı, ilanlara kimlerin nasıl başvuru yapacağı ve alınacak kadronun görev tanımına ilişkin bilgiler yer alır. Bazı firmalar iş duyurularında ön başvuru yapılacağını ilan ederek adres ve iletişim bilgisi verirler.

Gündem Haberleri