İŞKUR 2020 İş İlanları: 167 İnşaat Beden İşçisi Alımı için İlan Yayımlandı

Türkiye İş Kurumu üzerinden emlak sektörü ile alakalı olarak yayımlanan personel alım ilanlarını derlemeye devam ediyoruz.

Türkiye İş Kurumu üzerinden emlak sektörü ile alakalı olarak yayımlanan personel alım ilanlarını derlemeye devam ediyoruz. Bu haberimizde İŞKUR ile duyurulan İnşaat Beden İşçisi alım ilanlarını derledik. Ocak 2020 itibariyle başvuru yapılabilecek ilanlara dair detayları sizlerle paylaşıyoruz.

İŞKUR üzerinden 2020 yılının Ocak ayı başı itibariyle başvuru yapılabilecek personel alım ilanları yayımlanmaya başladı.



Yeni yıl ile birlikte çok sayıda kurum personel alım ilanlarında güncellemeler yaptılar. Bu kapsamda bizlerde bir kadro için yayımlanan personel alımı iş ilanlarını sizler için araştırdık. İşte tüm detaylar,



İŞKUR İŞ İLANLARI: İNŞAAT İŞÇİSİ KADROSU



İŞKUR üzerinden yayımlanan Ocak ayı itibariyle başvuru yapılabilecek 167 İnşaat Beden İşçisi alım ilanı bulunuyor.



Özel sektör firmaları tarafından yayımlanan bu personel alım ilanlarıyla çok sayıda şehirde alım olacağı duyuruldu. Bazı ilanlarlarda alımların ülke geneli yapılacağı bildirilirken çalışma ili olarak inşaatın bulunduğu iller gösterildi.



BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?



İŞKUR İş İlanlarına başvuruda bulunurken sağlanması gereken koşullar adaylara duyuruluyor. Bu koşullar genel ve özel başvuru şartlarından oluşuyor. Genel başvuru şartları tüm firmalar tarafından ortak olarak koşullardan oluşur ve tüm adayların sağlanması istenir. Özel koşullar ise alım yapacak firmanın kendi belirlediği özel şartlardan meydana gelir.



Genel başvuru şartları başlıca Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, görevinin düzenli ve sürekli yapmaya engel sağlık sorunu olmamak, askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak yada tecilli durumunda bulunmak.



Bu koşulların dışında firmalar özel şartlarda talep ederler. Bu özel şartlar istihdam edilecek personelin sorumlu olduğu görev için belirlenen özel koşullardan oluşur. Bu koşullarda firmadan firmaya değişiklik gösterir.



İLANLARA İŞKUR'DA ULAŞMAK İÇİN



Söz konusu personel alım ilanlarına İŞKUR'da ulaşmak isteyen adaylar aşağıda yer alan bağlantıyı kullanabilirler.



Beden İnşaat İşçisi alım ilanları için TIKLAYINIZ



Emlak365.com


Gündem Haberleri