İŞKUR Emlak Komisyoncusu Ve Emlak Danışmanı İş İlanları Yayınlandı!

Emlak sektöründe iş ilanları araştırılmaya devam ediliyor. Emlak sektöründe çalışmak isteyen vatandaşlar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile yayınlanan iş ilanlarını inceliyorlar. İŞKUR tarafından yayınlanan ilanlarla emlak komisyoncusu ve emlak danışmanı aranıyor.

Emlak sektöründe çalışmak isteyen vatandaşlar kendilerine uygun bir iş bulabilmek için yoğun bir gayret gösteriyorlar. Bu sektörde yer almak isteyen vatandaşlar ile sektörde personel arayan kurumları Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) buluşturmaya devam ediyor. Peki şu anda İŞKUR üzerinden emlek sektörüne ait hangiiş ilanları yayınlanmış durumda? Hangi mesleklerden alım yapılıyor?

İŞKUR üzerinden emlak firmaları iki ayrı kadroda eleman arıyorlar. Bu kadroların emlak komisyoncusu ve emlak danışmanlığı kadroları olduğu bildirildi. Şartları uyan vatandaşlar bu iş ilanlarına başvuru yaparak emlak sektöründe çalışmaya başlayabiliyorlar. Peki emlak sektörü İŞKUR açık iş ilanları hakkındaki detaylar nelerdir?

EMLAK KOMİSYONCUSU İŞ İLANLARI

İŞKUR üzerinden yayınlanan iş ilanına göre ülke çapında tanınan bir gayrimenkul şirketinin açılacak olan Yalova ofisi için 2 adet emlak komisyoncusu aranıyor. İyi derecede İngilizce bilmeleri istenen personellerin Gayrimenkul Portföy Yöneticisi olarak görev yapacakları belirtildi. Ayrıca bu personeller işe başlamadan önce kurum tarafından eğitime alınacaklar. Maaş, komisyon ve SSK şartları ile çalışacak olan personeller oldukça geniş imkanlara sahip olacaklar. İŞKUR'da yayınlanan bir diğer emlak komisyoncusu iş ilanı ise Sakarya'dan verildi. Bu iş ilanına göre alımı yapılacak olan personeller prim usulüyle çalıştırılacaklar.

EMLAK DANIŞMANI İŞ İLANLARI

İŞKUR üzerinden yayınlanan 13 ayrı ilanda 40 emlak danışmanı personel aranıyor. İş ilanlarının Antalya, Aydın, Erzurum, İstanbul, Giresun, Ordu, Ankara, Kastamonu, Eskişehir, Trabzon ve Bolu'dan yayınlandığı bildirildi. Bu iş ilanlarında farklı şartlarda personeller aranıyor. Emlak danışmanı olarak çalışacak bay ve bayan personellerin işe alımları gerçekleştirilecek. Bu işlere yerleşmek isteyen adayların İŞKUR üzerinden başvuru yapmaları gerekiyor. İlan veren firmalar arasında Türkiye'nin önde gelen emlak firmaları da bulunuyor.

İŞKUR üzerinden yayınlanan emlak sektörü iş ilanları her gün sürekli olarak güncelleniyor. Bunun için ilanlara her gün yeniden bakılması ilan çeşitliliği açısından bilgi sahibi olmak için büyük bir önem arz ediyor.

Gündem Haberleri